Romana Jákl Vítová: Dcera na mě útočí nožem!

Romana Jákl Vítová: Dcera na mě útočí nožem!

Bývalá rosnička TV Prima Romana Jákl Vítová (33) měla být jednou z hlavních hvězd úterního charitativního free style z.u.m.b.a. maratonu, akce konané pod názvem Zapojme svaly pro Karolínku.

Od začátku těhotenství se Romana nikde neukazuje na veřejnosti. Úterní (22. 3.) akce tak byla jedinou, na níž přislíbila svou účast. Nakonec ale musela kvůli nemoci na poslední chvíli odřeknout.

"Sama jsem maminkou tříleté Sofinky, takže se mě případ Karolínky Hájkové osobně dotýká. Moc jsem se těšila na setkání s ní i s rodiči, které obdivuji nejenom pro jejich vnitřní sílu. I zdravé dítě dá někdy zabrat, je to ale nesrovnatelné s Karolínkou, která je na pomoc rodičů plně odkázána," řekla Jákl Vítová.

Mrzí ji, že zatím nemohla poznat holčičku, která krátce po narození utrpěla herpetickou encefalitidu, má zničenou velkou část mozku a kvůli tomu ani nemůže myslí ovládat své tělo.

"Je to nádherná holčička a je neuvěřitelně silná a krásná. Už jen z fotografií působí celá rodina pozitivně a šťastně," konstatovala těhotná moderátorka.

Očekávaný přírůstek do rodiny si užívá.

"Druhé těhotenství se od toho prvního samozřejmě trochu liší. Hlavně v tom, že už se tak nesleduji. Všichni se ale moc těšíme, hlavně Sofinka. Někdy se už ale sestřičky nemůže dočkat, dokonce za mnou přišla s plastovým nožíkem a tvrdila, že jí miminko říkalo, že už by chtělo ven. Ať se prý nebojím, že mě jenom trošku řízne do pupíku a že to vůbec nebude bolet," dodala s úsměvem.

Na akci choreografa Petra Kříže Zapojme svaly pro Karolínku se vybralo 90 941 Kč.

Největší částku, třicet tisíc korun, věnovala Karolínce kapela Walda Gang. Výtěžek bude věnován na nákup speciálního kočárku pro handicapované, houpačky, léků a na podporu asistentky Karolínky v mateřské školky.






KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!






ČTĚTE TAKÉ:
Topmodelka Tereza Maxová je opět těhotná!

Doporučujeme

Články odjinud