Ruský závod nafukovacích panen měl rekordních pět set účastníků

Ruský závod nafukovacích panen měl rekordních pět set účastníků

Více než pět set mužů a žen s nafukovacími pannami se účastnilo už osmého ročníku Závodu nafukovacích bab, který pořádají v ruském Losevu v leningradské oblasti.

Všichni účastníci výročního zápolení se vrhali nadšeně do vody řeky Vuoksy a snažili v rekordním čase dorazit do cíle. Vítězem letošního závodu je Vladislav Pavlenko se svou „Vanillou Pelotkiovou“.

Baba rusky znamená selka, ale slovo má také silné sexuální konotace. Téměř všichni účastníci závodu tak své nafukovací kamarádky pojmenovávají. Vanilla Pelotkiová vynesla Pavlenkovi z Petrohradu zlatou medaili, neboť společně závod ukončili za dvě minuty a 47 sekund, což bylo nejrychleji.

Akci vymyslel a poprvé v roce 2003 uspořádal Dmitrij Bulavinov. „Začalo to vlastně tak, že jsme uspořádali večírek, na něhož nepřišly vůbec žádné ženy. Tak jsme nafoukli panny a bavili se s nimi,“ tvrdí organizátor.

Všichni účastníci závodu musejí být starší šestnácti let a do vody se svou „babou“ se nesmějí vrhat s alkoholem v krvi. Závodníci tak podstupují před startem dechovou zkoušku.

Do vody se mohou závodníci vrhat také s obřím nafukovacím penisem či zvířetem odpovídající velikosti.

ČTĚTE TAKÉ:Deset nejpopulárnějších míst, kde mít sex!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud