Rychlá půjčka bez komplikací a obav? Sjednejte si SMS půjčku!

Rychlá půjčka bez komplikací a obav? Sjednejte si SMS půjčku!

Každý se občas dostane do nenadálé situace, kdy potřebuje narychlo získat menší finanční obnos. Zatímco vyřízení běžné půjčky obnáší řadu komplikací s vyřízením, časovou prodlevou a vyšším obnosem, SMS půjčka je rychlé a jednoduché řešení.

Podle průzkumů až čtvrtina Čechů žije od výplaty k výplatě. V případě zpoždění výplatních termínů či neplánovaných výdajů tak menší půjčka před výplatou přijde vhod. Krátkodobé nebankovní půjčky jsou v zahraničí běžnou a prověřenou záležitostí, ale již i v Čechách nabývá SMS půjčka na popularitě.

Pokud zvolíte prověřenou společnost s jasně uvedenými informacemi, nemusíte mít z půjčky obavy. Je důležité, aby šlo o prověřenou firmu s odpovídající úrovní služeb, silným a stabilním zázemím. Společnost Everyday Finance s.r.o. splňuje všechny předpoklady a podmínky pro poskytování spotřebitelských úvěrů a jiných nebankovních produktů.

Rychlá SMS půjčka

Výhodou mobilní půjčky EverydayPlus je její snadné a rychlé vyřízení prostřednictvím příkazu v textové zprávě nebo na internetu. Postup sjednání půjčky je jednoduchý a obnáší několik kroků:

  • Zaregistrujte se a vyplňte online žádost, zabere to několik minut.
  • Vstupte do svého uživatelského účtu a zadejte výběr.
  • Ze svého mobilního telefonu odešlete SMS zprávu ve tvaru VYBRAT + požadovanou částku (např.: VYBRAT 1000) na číslo 90 100. Cena za zprávu je standardní podle ceníku vašeho operátora. Nejméně můžete vybrat 100 Kč a čísla zaokrouhlujte na padesátikoruny (např. 1000, 1050, 1100 Kč).
  • Čerpání finančních prostředků až do výše 12 000 Kč, kdykoliv a odkudkoliv.
  • Po zadání výběru vám přijde potvrzovací SMS.
Klepněte pro větší obrázek

Moderní půjčky jsou tu pro každou situaci a k dispozici ihned, stačí jen poslat SMS zprávu a peníze máte na účtu.

Doporučujeme

Články odjinud