S kým by ženy nejraději podváděly? Podívejte se

S kým by ženy nejraději podváděly? Podívejte se

Herec Ryan Reynolds (35) porazil Ryana Goslinga (31) v žebříčku mužů, s nimiž by ženy nejraději podváděly. První dvě místa tedy patří dvěma kanadským hercům, navíc se stejným jménem Ryan.

1. místo: Ryan Reynolds

V hlasování listu Fitness získal Reynolds celých 14 procent hlasů, druhý Ryan byl jen jedno procento za ním. O třetí příčku se podělili Taylor Lautner (20), hvězda filmů Twilight, a Bradley Cooper (37), který se proslavil snímkem The Hangover. Oba dostali po deseti procentech.

2. místo: Ryan Gosling

Průzkum také ukázal, že 38 procent tázaných žen by se nerozpakovalo podvádět, pokud by si byly jisty, že se na to nepřijde. V dalším průzkumu téhož listu vyhrála Reynoldsova kolegyně z filmu The Proposal, tedy Sandra Bullocková.

Američané oceňují, s jakou noblesou se vyrovnala s nevěrou svého muže. Sandra Jesseho Jamese opustila poté, co se dozvěděla o jeho milence. Nezačala ale odhalovat žádná trapná tajemství, ani si hned nenašla mladého milence. Přijala novou situaci jako dáma.

Na druhém místě "rozchodu s přehledem" se umístil Arnold Schwarzenegger. Jeho manželství se rozpadlo krátce poté, co vyšlo najevo, že má nemanželské dítě s bývalou hospodyní.

ČTĚTE TAKÉ:
Nejsem nešťastná, jsem jen pracující matka s nespavým dítětem, přiznává Victoria Beckham

Doporučujeme

Články odjinud