Sabina Laurinová kašle na diety, nosí si sebou velké svačiny

Sabina Laurinová kašle na diety, nosí si sebou velké svačiny

Herečka Sabina Laurinová (39) má postavu štíhlou jako proutek. Přitom nechodí do posiloven, ani nedrží dietu. Zatím co její herecké kolegyně s sebou obvykle nosí krabičky s jídlem, protože drží teď módní krabičkovou dietu, ona si vždycky vybalí velkou svačinu.

"Moji kolegové jsou svědky, že si nosím s sebou bohaté svačiny a jím, když mohu. Ale žiji v šíleném kolotoči, mám rodinu, divadelní představení, muzikál Popelku, na nějaké cvičení bych ani neměla čas," svěřila se Korzu Sabina, která je šťastná, že se o její dvě dcery Valentinku (9) a Majolenku (3) velmi starají i její rodiče. Bez nich by prý svůj život těžko zvládala. "Žiji jako všechny zaměstnané ženy v jednom kole, letos mám zvlášť bohatou divadelní sezonu. Teď se chystám na premiéru hry Hledání slov v Kalichu a pak na Dámu s kaméliemi v Příbrami," říká Sabina Laurinová.

Svatbám zatím odolává. Neprovdala se ani za prvního otce své dcery, rockera Pepu Vojtka, ani za otce druhé dcery, stomatologa Karla Kameníka, s nímž žije už pět let.

"Svatbu neřeším, spíš pomýšlím na to, že bych ve svém věku se sebou už měla něco dělat. Přece jen cvičit a starat se víc o svůj vzhled," tvrdí stále krásná herečka.


Rádi vaříte a hledáte inspiraci? Navštivte Recepty.cz


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!

Doporučujeme

Články odjinud