Sex šéfa se sekretářkou patří k práci, slyšela uchazečka o místo

Sex šéfa se sekretářkou patří k práci, slyšela uchazečka o místo

Skandál, kterému se nyní věnují místní média, se rozhořel v zemi našich německých sousedů. Uchazečce o místo její potenciální šéf jasně řekl - k práci sekretářky patří i sex!

Nina S. (23) z města Hanau poblíž Frankfurtu nad Mohanem odpověděla na internetový inzerát a se svým možným nadřízeným se pak po Vánocích sešla v kavárně jednoho nejmenovaného hotelu.

"Z toho, co jí řekl, doslova oněměla," uvádí server shortnews.de. "Otevřeně jí vyklopil, že před podpisem pracovní smlouvy očekává její povolnost v posteli…" Podle Niny to byl muž mezi 55 až 60 roky, který se jí představil jako Klaus Kircher, manažer firmy zaměřené na dodávky autodílů.

"Nejdříve vykládal, že ve firmě panují přátelské, skoro rodinné poměry. To mě ještě nic špatného nenapadlo. Jenže pak dodal, že k dobré spolupráci patří také jeho intimní poměr se sekretářkou," cituje Ninu S. server nachrichten.de.

Když se zhnusená slečna rozhořčeně obrátila na média, inzerát mezitím z internetu zmizel. A s ním se někde ztratil i povedený šéfík…

Momentálně po něm pátrá policie.

ČTĚTE TAKÉ:
Pět stravovacích neřestí

ČTĚTE TAKÉ:
Jak to vidí astrolog: Rok 2012

Doporučujeme

Články odjinud