Slávek Boura se už ženit nechce

Slávek Boura se už ženit nechce

Někdejší hvězda Novy Slávek Boura (46) se po rozvodu s Markétou Mayerovou dal na dráhu spisovatele. Na jaře dopsal psychologický román a na 21. září chystá jeho křest.

Román s názvem Naháči je příběhem o šílené reality show, která se může odehrát kdekoliv na světě. "Je o tom, že se lidé velmi dobře znají z takzvaných sociálních sítí. Ale znají se pouze virtuálně. Každý si může říct, čím je, aniž by kdokoli tušil, že to není pravda. Pozor na lidi, kteří si vás pozvou k sobě domů. Zjistíte, že všechno je jinak," vysvětlil Boura.

V Naháčích vystupují smyšlení lidé, ale leckdo se v nich pozná. Fiktivní příběh, jenž se však skutečně může stát, je Slávkovou literární románovou prvotinou a taky předlohou k chystanému muzikálu, který se v současné době teprve vytváří.

Boura stále moderuje nejrůznější společenské akce. S bývalou manželkou Markétou Mayerovou, s níž před lety tvořili nerozlučnou dvojici, dnes spolupracuje jen výjimečně.

Ačkoliv se rozešli v dobrém a údajně pouze proto, že se zkrátka odcizili, šli každý i na poli pracovním jinou cestou. Markétě se stýská po televizní obrazovce, Slávek se rozhodl pro psaní. Kromě chystaného muzikálu chystá další projekt, který zatím nechce konkretizovat.

"Teď jsem spokojený. Všechno je tak, jak má být," prozradil rodák z Ukrajiny.

Jeho otec, námořní kapitán ve výslužbě, se plavil se po světových mořích a oceánech. V Oděse potkal Slávkovu maminku a tam se úspěšný moderátor před necelým půlstoletím také narodil. Slávek tak prý není stoprocentní Čech, ani Ukrajinec. Vždyť větve jeho rodiny sahají až do Francie.

Se svou novou partnerkou žije na pražském Smíchově. Žádnou svatbu rozhodně nechystá a na dalšího potomka také nepomýšlí.

ČTĚTE TAKÉ:
Kostková šla na plastiku, aby nevypadala jako po flámu


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud