Slovenská Lady Gaga: Zbavila se ostychu, obléká se více sexy! | Zdroj: Milan Mošna

Zdroj: Milan Mošna

Slovenská Lady Gaga: Zbavila se ostychu, obléká se více sexy!

Zpěvačka Mista, které se přezdívá také slovenská Lady Gaga, prozradila, že se konečně zbavila velkého studu ze svého těla. Na koncertě americké zpěvačky Keishy, kde vystoupila jako předskokanka, dokonce zvolila velmi odvážný outfit - ve stylu Madonny oblékla podprsenku s ostny a všem přítomným předvedla svoje vypracované bříško.

"Celé roky jsem bojovala se studem, musela jsem najít odvahu si tento outfit obléknout, jsem jako mnohá žena, která se bojí si něco vzít na sebe, byl to ale vnitřní problém, se kterým bojuje každá z nás," prozradila zpěvačka, které prý dodaly odvahu modely, které pro ni v minulosti navrhnul Osmany Laffita.

"Musím říct, že ta odvaha přišla i díky němu, jeho modely mi dodaly pocit ženskosti, sexy vnímání, i to mi hodně pomohlo."

Mista vystoupila jako předskokanka americké zpěvačky Keishy."Byla to pro mě opravdu pocta, nejen proto, že můj loňský hit Cash out byl původně napsán týmem pro Keishu, nakonec ale producenti a vydavatelství rozhodli dát tuto skladbu mně a díky ní se mi otevřely brány do showbyznysu," vzpomíná Mista, která nyní boduje s novinkou Feel the breeze.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud