Soutěž o romantický pobyt a večeři v restauraci a hotelu U Schnellů

Soutěž o romantický pobyt a večeři v restauraci a hotelu U Schnellů

Chcete prožít romantickou večeři ve dvou a pak se ubytovat v nádherném pokoji a užít si ničím nerušený večer a noc? Pojďte s námi do soutěže a můžete se již brzy v restauraci a hotelu U Schnellů nechat hýčkat i vy!

Restaurace a hotel U Schnellů

Přijmete-li pozvánku ke Schnellům, můžete očekávat skutečně mimořádný gastronomický zážitek. Restaurace se pyšní vyhlášenou kuchyní, z jejíž nabídky si vyberou ti, kteří dávají přednost tradiční české kychyni, i ti, kteří preferují kuchyni mezinárodní. Své chuťové pohárky zde potěší i vegetariáni.

Jídla jsou chystána z čerstvých a velmi kvalitních surovin. Ceny vás nezarmoutí, ale potěší. Připravena je stálá denní nabídka, v níž najdete polévku už od 35,-Kč a hlavní jídlo za 95,- až 115,-Kč. Jste-li znalci piva i vína, pak si zde také přijdete na své. Vybrat si můžete z 12 druhů piva a několika druhů kvalitních tuzemských i zahraničních vín.

Rozhodnete-li se u Schnellů ubytovat, pak si můžete volit z jednolůžkovách nebo dvoulůžkových pokojů, eventuálně apartmánů. Pokoje jsou zařízené s citem a velice vkusně. Všechny jsou odhlučněné, takže ačkoliv budete ubytováni na Malostranském náměstí, nebudete rušení okolním hlukem.

A pokud se budete chtít projít po Malé Straně, máte vše skutečně na dosah. Poblíž hotelu se nacházejí kostel sv. Josefa, sv.Mikuláše, sv. Tomáše, Valdštějnský palác a nedaleko pak mj.Pražský hrad.

Soutěžní otázka:

Správnou odpovědˇ naleznete na www.uschnellu.cz

Výhra připadne soutěžícím, kteří odpoví správně na soutěžní otázku a jejich odpověď dorazí v pořadí 75., 150. a 225.

Co můžete vyhrát?

1. dárkový certifikát na večeři pro 2 osoby a ubytování v nádherném apartmánu s manželskou postelí a překvapením v hodnotě 5.000,-

2.dárkový certifikát na večeři pro 2 osoby v hodnotě 1.200,-

3.dárkový certifikát na večeři pro 2 osoby v hodnotě 800,-

Doporučujeme

Články odjinud