Stal se levhartem a potetoval si i penis. Nyní je lamač dívčích srdcí. | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Stal se levhartem a potetoval si i penis. Nyní je lamač dívčích srdcí.

Texaský tatér Larry Da Leopard se prý proměnil v divokou kočku. Napůl je šelmou a napůl člověkem, jak sám tvrdí. Získal dokonce noční vidění a umí lovit. To vše se dostavilo poté, co si na kůži těla sám či s pomocí kolegů vytetoval více než tisíc levhartích obláčků. Rozety má dokonce i na penisu.

Ten ale čtyřicetiletý muž z Austinu neukazuje. Po ulicích chodí v kovbojských botách, trenkách a s kožešinovou bundou – samozřejmě se vzorem levharta. Občas ho jeho přítelkyně Julia Ruthová vezme po městě na řetězu. „Má skvělou osobnost a je velmi přátelský. Larry Da Leopard je rozhodně lamač ženských srdcí,“ tvrdí o levhartím muži jeho partnerka.

Když se ještě jako Lance Brieschke začal pokrývat inkoustovými rozetami, rodina se ho zřekla. Matku prý jeho rozhodnutí zlomilo, její křesťanská víra však viděla v synovi ďábla.

„Jsem na svá tetování hrdý, jen málokdo vypadá jako já. Když se ráno podívám do zrcadla, moc se mi líbí, co vidím. Už mě unavují očekávání společnosti, nechtěl jsem dělat to, co se očekávalo, tak jsem se konečně proměnil v polomuže a polozvíře. Levhartí tetování mi dala výjimečné levhartí vlastnosti – vidění ve tmě, rychlý běh a lov v noci,“ svěřil tatér kanálu Barcroft TV.

Doporučujeme

Články odjinud