Stala jsem se šrotem týdne, vzpomíná Kociánová

Stala jsem se šrotem týdne, vzpomíná Kociánová

Aby moderátorka a zpěvačka Martina Kociánová (39) vyhrála sázku, oblékla se do nevkusných šatů a v rubrice módní policie se stala nejhůře oblečenou ženou týdne. I tak lze na sebe upozornit.

"Nic jsem si z toho nedělala. Vsadila jsem se s jedním kolegou o láhev whisky, že v módní policii budu šrotem týdne. A vyhrála jsem!" vzpomíná Martina na několik let starou historku.

Absolventka Slezské univerzity v Opavě přiznává, že stejně tak jako ostatní ženy se chce líbit, ale rozhodně to nehodlá přehánět. Možná i proto, že se svým manželem, šéfredaktorem časopisu National Geofrafic Tomášem Turečkem, často jezdívá do exotických končin, kde je dokonalý vzhled k ničemu.

Některé ženy si postavu vylepšují ve fitness centrech, jiné se trápí dietami. Martina Kociánová se s činkami nepřátelí, nic jí neříkají ani dietní programy.

"Dělám pouze věci, které mne baví. A kašlu na rady časopisů, jak vypadat dokonale. Jsem chronická chodkyně, miluji turistiku, občas se projedu na koni. A maximálně si poránu dám sestavu několika cviků," svěřila se Kociánová.

Kosmetice se sice Martina nevyhýbá, luxusní krémy prý ale nepotřebuje. "Nějaký krém na pusu večer, krém na pusu ráno, základem je dobře se umýt a odlíčit. Zejména, když mám na obličeji vrstvu make-upu z televize," prozrazuje moderátorka.

Kociánová začínala s nejlevnějšími značkami, nyní používá "střední třídu". Občas prý zatouží vyzkoušet si nejdražší krémy, ovšem v mnohatisícových položkách vydaných za kosmetiku smysl života neshledává.

Drahým krémům navíc ani moc nevěří, a tak vyhledává kosmetiku, která jí zkrátka sedí.

ČTĚTE TAKÉ:Hložek pije i během vystoupení!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud