Sukničkář Vyskočil: Pás cudnosti? K ničemu!

Sukničkář Vyskočil: Pás cudnosti? K ničemu!

Milovník exotických krásek, herec Ivan Vyskočil (64), tvrdí, že na své přítelkyně nežárlí. Je prý realista. A tak nasadit milence pás cudnosti, když odjíždí na divadelní zájezdová představení, by ho vůbec nenapadlo.

Ivan si myslí, že ženské jsou velmi vynalézavé. A k jejich věrnosti je vůbec dost skeptický...

V muzeu mučicích nástrojů při křtu cédečka s melodiemi z muzikálu Je třeba zabít Davida ho ale vitríny s exponáty, a především pásy cudnosti, velmi zaujaly. Herec měl ale k exponátům vlastní, dosti svérázný výklad.

"Co vím, když muž pás cudnosti své ženě nasadil, dal nejlepšímu příteli klíč. A ten na něj ještě z okna volal, že zámek nejde odemknout. Pak si ale stejně vždycky nějak poradil… Takže tyto ochrany neměly valný smysl," myslí si svůdník Vyskočil, který v těchto dnech oslavil šedesáté čtvrté narozeniny.

Uhánějí ho třicítky O své současné přítelkyni nic prozradit nechce. Exmanžel břišní tanečnice a herečky Anife (36) se netajil tím, že ho ženské stále uhánějí. "Nedají mi pokoj, ale to už patří k věci," chlubil se Ivan Vyskočil Korzu. "Nejsem ale jako smrt, neberu všechno," dodal hned vzápětí.

A přiznává, že největší šanci získat jeho přízeň mají dlouhovlasé černovlásky pod třicet.

Důvod? "Jsou přece temperamentní, to ví každý chlap," tvrdí herec, který nedávno v rozhlasovém pořadu zavzpomínal, že sex s bulharskou Turkyní Anifebyl naprosto úžasný. Prý proto s ní dlouho vydržel.

ČTĚTE TAKÉ:
Zagorová zhubla, ale denně bojuje s váhou

Doporučujeme

Články odjinud