Svatba Štěpánky Duchkové je zatím v nedohlednu

Svatba Štěpánky Duchkové je zatím v nedohlednu

Moderátorka Štěpánka Duchková (35) je sice na mateřské dovolené, ale o nějakém relaxu si prý může nechat jenom zdát. "Dovolená se to jenom jmenuje, ale kdybych neměla ke svým dvojčatům, Janovi a Adamovi, chůvu a ještě navíc babičku, určitě bych tu honičku nezvládla," přiznala Duchková.

Čtrnáctiměsíční dvojčata ovšem dávají matce pořádný "záhul".

"Ono všechno souvisí se vším. Kromě péče o syny mám na starosti domácnost a ještě jsem si přibrala řadu aktivit, abych doma nezlenivěla. A když se všechno sejde, nevím, kde mi hlava stojí," řekla Štěpánka.

Jako zkušená televizní harcovnice vede mediální tréninky pro manažery a v předvolebním období i pro politiky. "Učím je vystupovat před kamerou a mikrofonem, aby nepůsobili moc ´koženě´. Chcete-li ale vědět konkrétní jména, zklamu vás, stejně jako kdybyste se zeptali, které straně fandím. Tyhle informace jsou tabu," uvedla.

Kromě mediálních tréninků je Duchková patronkou klubu nedonošených dětí Nedoklubko, školí pro Neziskovky.cz, moderuje jejich akce, ale je i průvodkyní společenských akcí. A nedávno natočila reklamu na brýle.

Co návrat na obrazovku? "No, zatím nevím. Čekám na nabídku. Ty, které jsem dostala, mne nezaujaly, ale nikam nepospíchám. Času mám ještě dost, stejně jako práce," dodala Štěpánka Duchková.

Ta žije se svým přítelem Janem Hruškou zatím stále na "psí knížku". Otec kluků se před oltář zatím nežene. Podle Duchkové je svatba spíše v nedohlednu, než aby byla otázkou dní. "Termíny pořád přesouváme, konkrétní datum, ale neexistuje," uzavřela moderátorka.

ČTĚTE TAKÉ:
Pink spadla z popruhů během koncertu a musela do nemocnice!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud