Svatby s Romanou (24) bych se nemusel dožít, bojí se Ivan Vyskočil (65)

Svatby s Romanou (24) bych se nemusel dožít, bojí se Ivan Vyskočil (65)

Herec Ivan Vyskočil (65) se svou mladou partnerkou Romanou (24) dorazili na slavnostní otevření Obchodního centra v Říčanech. Jak je u nich zvykem, ruku v ruce.

A kromě "ručního" držení dali hned zpočátku všem jasně najevo, že jejich více než dvouletý vztah nemá trhliny. Spíše naopak, neustále se prý rozvíjí. Kdyby takový nebyl, podle herce by už dávno neexistoval.

"Jsme spolu dva a půl roku a je to takové, jako bychom se seznámili nedávno. Klape nám to a nevidím důvod, proč bychom spolu neměli žít doživotně. Alespoň já to tak cítím," nechala se slyšet příslušnice krásnější poloviny páru.

A co na to Ivan?

"Úplně souhlasím. To, že někomu se třeba nelíbí větší věkový rozdíl, mě nechává absolutně klidným a vůbec na podobné poznámky nereaguji. Je to jen bledá závist. Vztah rozhodně není o letech, ale o tom, že je lidem spolu fajn. I když, musím přiznat, že o ruku jsem partnerku zatím nepožádal. Není to tím, že bych ji nechtěl jako manželku, ale z prozaičtějšího důvodu. Prostě a jednoduše bych se svatby nemusel dožít," řekl Vyskočil Korzu se smíchem.

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na listopad

Doporučujeme

Články odjinud