6
Fotogalerie

Svobodní umělci počtvrté v Milovicích

Freeze fest aneb Kultura jinak 2011 se letos odehraje 16. - 18. 9. 2011 již počtvrté ve výjimečné oblasti bývalého vojenského prostoru Milovice - Boží dar, související s pochmurnou historií naší republiky. Jsme přesvědčeni, že díky festivalu Freeze tento prostor opět oživíme a vtiskneme mu lidskou tvář.

FREEZE FEST aneb KULTURA JINAK je svobodný art festival zaměřený především na alternativní žánry umění a neprofesionální uměleckou scénu. Tvůrčí svoboda se nabídne všem, a to bez zásadnějších hmotných či časových investic. Chceme zapojit širokou veřejnost, neopomínaje studenty uměleckých škol, profesionální i talentované začínající umělce, s důrazem na originalitu tvorby a vyloučení bezduchého kopírování aktuálních trendů.

Základní myšlenky festivalu:

  • Smazávání hranice mezi umělcem a návštěvníkem
  • Prostor k seberealizaci pro každého
  • Rozmanitost, která vzniká díky střetávání a prolínání mnoha uměleckých směrů
  • Festival bez plotů, ve svobodné atmosféře

Cílem Freeze festivalu je poskytnout prostředí a příležitosti všem, kteří budou mít zájem podílet se na běhu akce a zároveň tak prezentovat nebo vytvářet svá umělecká díla přímo na místě. Lidé zde dostanou jedinečnou šanci k vlastní seberealizaci. Bude to akce, kde se lidé potkají na jednom místě v jeden čas a ukážou své projekty veřejnosti. Vzájemně se také budou inspirovat a možná navážou i bližší spolupráci mezi sebou.

Sledujte novinky a program, který se bude postupně doplňovat!

Pokud má někdo z vás chuť se zapojit jako účinkující, dobrovolník či má nějaký přínosný nápad pište nám a staňte se součástí Freeze festu.

Vstupné - 250,- Kč na všechny tři dny festivalu, od soboty 21.00 pak za 200,- Kč. Děti a psi zdarma. V ceně vstupenky je pak i parkovné a možnost volného stanování.

www.freezefest.cz/

Doporučujeme

Články odjinud