Tajemství mé krásné pleti? Opakovaný orgasmus a špenát, prozradila Lady Gaga

Tajemství mé krásné pleti? Opakovaný orgasmus a špenát, prozradila Lady Gaga

Dobrý sex a zdravá strava jsou prý rozhodujícími faktory, které vylepšují vizáž superstar světové popmusic Lady Gaga (25). Na otázku, jaké je tajemství její krásné pleti, newyorská rodačka odpověděla: "Orgasmy. Mnoho orgasmů. Orgasmy a špenát."

Pak ale své šokující sdělení poněkud korigovala: "Ne… Ve skutečnosti je to moje tvrdá práce a pot." Britskému vydání magazínu Elle Lady Gaga řekla, že dosud stále hledá pravou lásku.

"Skutečně nevím, který z mých dosavadních vztahů byl ten nejlepší, který ten nejhorší a který byl něčím mezi tím… Co vím, je to, že bych nechtěla, aby moje hledání někdy přestalo. Miluji hledání lásky a touhu po ní. Fantazie života je tak nádherná!" konstatovala excentrická hvězda s italskými kořeny, vlastním jménem Stefani Joanne Angelina Germanottová.

"Měla jsem vztahy, které byly nevhodné. Byla jsem s mnohem staršími muži. Mně bylo patnáct, jim třicet. Něco takového bych nemohla doporučit. Nikdy předtím jsem nebyla dost odvážná na to, být takovým člověkem, jakým jsem dnes," podotkla interpretka světoznámých hitů, jakými jsou například Alejandro či Bad Romance.

ČTĚTE TAKÉ:
Maxová chce mít ze syna lékaře, on ale touží po herectví

ČTĚTE TAKÉ:
V novém kalendáři Taťána odhalila své dokonalé tělo

Doporučujeme

Články odjinud