Taneční podložky – rytmus a spousta pohybu pro všechny věkové kategorie

Taneční podložky – rytmus a spousta pohybu pro všechny věkové kategorie

Co si představit pod pojmem taneční podložka neboli Dance pad? Tanec, pohyb, zábavu, postřeh a především spoustu šipek. Dance pad je v podstatě simulátor tance. Stačí podložku připojit k počítači, nainstalovat přiložený program a zábava může začít. Stále si to nedokážete představit? Rádi Vám krok za krokem tuto skvělou zábavu představíme.

Pod názvem http://www.babysport.cz/tanecni-podlozky/>Dance Pad se skrývá velice populární a akční svět "simulátorů tance".

Je to sport, tanec, ale především zábava, kterou můžete provozovat v podstatě kdekoliv. Vstupenkou do tohoto světa Vám bude taneční podložka. A co od toho všeho máte očekávat? Především zábavu v rytmu hudby, spoustu pohybu (klidně v domácím prostředí), nové výzvy, propocené triko a hlavně šipky, šipky, šipky....

Jak na to? http://www.babysport.cz/tanecni-podlozky/>Taneční podložku - Dance pad připojíte k počítači a nainstalujete program. Tento program je k převážné většině podložek zdarma přiložen. Spustíte program , vyberete si skladbu, která se líbí a vyhovuje náročností právě Vám a dále už "pouze" sledujete šipky na monitoru.

  1. V horní části obrazovky před Vámi se nacházejí 4 statické šipky (nepohyblivé, na obrázku jsou vyznačeny tučně).
  2. Po začátku hry se zdola nahoru začnou pohybovat šipky, které představují taneční kroky.
  3. Vašim úkolem je na taneční podložce sešlápnout příslušnou šipku ve chvíli, kdy pohyblivá šipka protne šipku statickou.
  4. Na konci skladby počítač přesně vyhodnotí a oznámkuje Váš výkon v několika ohledech, abyste mohli sledovat, jak se zlepšujete.

Již z tohoto stručného popisu hry Vám je jistě patrné, že opravdová aktivní účast je nezbytnou podmínkou. Sami budete překvapeni, jak Vám i pouhých deset minut na taneční podložce dokáže rozproudit krev i energii. Upřímně si ale myslíme, že po deseti minutách podložku jen tak neopustíte :-), hra je na to příliš návyková.

Co ještě potřebujete? Trochu místa, počítač (možno i starší typ) a http://www.babysport.cz/tanecni-podlozky/>taneční podložku (k ní samozřejmě obdržíte i CD s taneční hrou a spoustou muziky).

Vyzkoušeli jsme za vás... 1 taneční podložka = zábava a pohyb pro jednoho 2 taneční podložky = zábava a pohyb pro dva a navíc k tomu zdravá dávka soutěživosti, možnost poměřit síly, sdílet zážitky a dobrou náladu (malý turnaj je skvělým zpestřením narozenin, Silvestra či jiné akce)

Podívejte se na video jak tancují děti v mateřské školce

Komu je hra určena? Taneční podložka je vhodná pro člověka jakéhokoliv věku, který má doma počítač nebo herní konzoli (PS2, PSX, XBOX, MAC, GameCube či Wii), trochu místa a chuť zkoušet nové věci. Může být i netradičním dárkem, který překvapí, potěší a zároveň pozitivně působí na tělo i mysl. Dance pad je skvělý způsob aktivního odpočinku bez nutnosti opouštět domov či práci. Stačí pouze připojit podložku k počítači, zapnout program a můžete začít s pohybem. Čeká Vás příjemné zlepšování kondice, pálení přebytečných kalorií, zpevňování dolní poloviny těla, ale hlavně pestrý svět hudby a tanečních kroků, ke kterým nepotřebujete vrozený rytmus v těle! Pořiďte tento atraktivní dárek Vašim dětem. Poskytnete jim dlouhotrvající zábavu, kterou mohou sdílet s Vámi i se svými kamarády. Zažijí radost z aktivního pohybu, kdy se budou postupně zlepšovat a zábavnou formou rozvíjet koordinaci, postřeh, cit pro rytmus, ale i celkovou kondičku.

Věk Vašeho dítěte není rozhodující, výjimkou nejsou ani čtyřleté ratolesti zvládající jednodušší skladby.

Proč hrát http://www.babysport.cz/tanecni-podlozky/>taneční podložky? Dance Pad představuje zdravé aerobní cvičení, které je navíc velmi zábavné a rozvíjí smysl pro rytmus. Hráč bez problémů vydrží sportovat i několik hodin v kuse. Měkké podložky jsou navíc velice šetrné ke kloubům hráče. Hra je vhodná doslova pro každého – věk ani hmotnost není rozhodující. Dokonce ani počet lidí nerozhoduje – bez problémů může člověk hrát sám, ale rovněž i několik hráčů najednou.

Co potřebuji, abych mohl začít hrát? Úplně Vám stačí http://www.babysport.cz/tanecni-podlozky/>taneční podložka, kterou připojíte k počítači pomocí USB (hra nemá velké systémové požadavky, poběží na běžném počítači, který umí přehrávat audio soubory MP3) a nainstalujete přiložený software. Další skladby můžete bezplatně stahovat z internetu. Pořizovací cena taneční podložky je tedy Vaší jedinou a opravdu konečnou investicí. Pak již jen spustíte program a zábava začíná.

 A nakonec nezbývá než Vám popřát hodně zážitků a aktivní zábavy v novém světě tanečních podložek.

Široký výběr tanečních podložek a příslušenství za nejlepší ceny najdete na http://www.babysport.cz/tanecni-podlozky/>www.babysport.cz

Doporučujeme

Články odjinud