Taťjana Medvecká: Svým dcerám do života nemluvím!

Taťjana Medvecká: Svým dcerám do života nemluvím!

Sympatická herečka Taťjana Medvecká (57) se po delší době zase vrací na televizní obrazovky. Coby přehnaně starostlivá maminka Jarka Zemanová bude v seriálu Cesty domů bojovat o bezstarostný život svojí dcery, sestřičky Helči v podání Kláry Jandové (31), která tak půjde často na nervy.

„Myslí to dobře, ale někdy je její snaha postarat se o svojí milovanou dceru poněkud únavná. Ale to už brzy budou moct posoudit sami diváci,“ nechala se slyšet herečka, která o nabídce režiséra Jiřího Adamce dlouho nepřemýšlela.

„Neváhala jsem ani minutu, skvěle se mi s ním pracuje, už jsme spolu točili například Pojišťovnu štěstí, takže jsem s radostí přijala,“ dodala Medvecká, která má s postavou Jarky Zemanové pramálo společného.

„Svým dcerám jsem do výběru partnera nebo třeba školy nikdy nemluvila, nechala jsem to na nich. Ale to byste se museli zeptat i jich samotných,“ směje se sympatická herečka, která o sobě dala vědět i ve čtvrté řadě StarDance.

Účast v populární soutěži ale musela nakonec odříct kvůli zraněnému kolenu. „Po osmi trénincích řeklo koleno jasné NE, a já musela skončit. Doktor mi řekl, že by takovou zátěž nevydrželo, ať to nepokouším,“ nechala se slyšet Medvecká, která tanec moc ráda.

ČTĚTE TAKÉ:
Iva Kubelková: Roli mrchy si užívám


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud