Těhotná Nosková na svatbě zářila 300 křišťály od Swarowského

Těhotná Nosková na svatbě zářila 300 křišťály od Swarowského

Zpěvačka Míša Nosková (26) se konečně vdala. Po svatebním obřadu na náchodském zámku symbolicky vypustila dvě bílé holubice, aby si místo ní užívaly svobodu, kterou ona údajně ztratila.

Rozechvělým hlasem řekla: "Jsem nesmírně šťastná, vůbec mně nevadí, že jsem se tak zvaně musela vdávat. O svatbě jsme vážně uvažovali už předtím, než bylo miminko na cestě, a oba se na něj moc těšíme."

Nevěsta, přestože je už v sedmém měsíci těhotenství, v bílých šatech od slovenské návrhářky Zuzany Botkové vypadala naprosto skvěle. Róba, ozdobená 300 křišťály od Swarovskeho, měla dokonce dvě vlečky dlouhé tři metry. Přesto se zpěvačka pohybovala s naprostou grácií. O tom, jak s překrásnými šaty teď naloží, zatím není rozhodnuta.

Za svědka šel Míše Noskové známý organizátor charitativních akcí David Novotný, mimo jiné i pořadatel Muže roku.

Právě on ji právě před rokem seznámil nyní už s jejím manželem, Janem Horsákem. "Jsem šťastný, že jim to vyšlo, a doufám, že jim manželství vydrží do konce života," prozradil Novotný.

Novomanželé se rozhodli, že budou používat společné příjmení Horsákovi. Příjmení Nosková bude Míša používat jako umělecké.

Obřad se konal v úzkém rodinném kruhu na náchodském zámku, následná svatební hostina pak v místním hotelu jen za přítomnosti rodičů a pár přátel.

Jako předkrm se podávala šunková rolka, pak přišla na řadu knedlíčková polévka a hlavní jídlo, severoamerický biftek s višňovou omáčkou. Jako desert pak čokoládový krém, šlehačkový dort a klasické svatební koláčky. Na večer jí přijeli zazpívat kolegové z muzikálu děti Ráje.



ČTĚTE TAKÉ:
Mareš si ve Varech užívá novou milenku i filmy!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud