6
Fotogalerie

Téměř 40letá Lakatošová nafotila hodně odvážné fotky

Když se téměř čtyřicetiletá bývalá Miss Silvia Lakatošová objevila s rodinou o víkendu v Jasné v Nízkých Tatrách, přítomní muži na ní mohli oči nechat.

Jasná (Nízké Tatry) – „Zamířila jsem sem s rodinou a přáteli, máme moc rádi hory a lyžování, je skvělé, že začal padat sníh, protože otvírat zimní sezonu bez sněhu by bylo smutné,“ dodává Lakatošová, která si jela vyzkoušet i nové lanovky na vrchol Chopku.

Tato kráska žije na Slovensku, ale nyní se chystá na Miss Universe, kterou pro Slovenskou republiku již 15 rokem organizuje.

Bývalá královna krásy navíc nedávno nafotila sexy fotky k výročí jednoho pánského magazínu. „Ty jsme fotili v září na Kanárských ostrovech," dodává Silvia.

A jaký je její recept na dokonalou postavu? "No čtyřicítka se blíží, tak musím něco dělat. Mám upravený jídelníček, ale žádné drastické diety nedržím, mám každý den trénink s trenérem, miluji kolo nebo i spinning, na který chodím tak 3x týdně," prozradila svůj recept na krásu.

I v soukromí se jí moc daří. „Mám skvělého manžela a syna, musím říct, že jsem opravdu šťastná.“

Silvia s manželem a synem v Nízkých Tatrách.

Lakatošová na chvíli zamířila v Jasné i na večerní open party, tu si nenechal ujít ani miláček davu EGO a Majk Spirit či moderátorka Nikol Moravcová. Zatímco VIP hosté holdovali drinkům z goral vodky, Lakatošová se na večírku moc dlouho nezdržela a brzy se vrátila za rodinou.

Foto: archiv Silvie Lakatošové a Tatry mountain resorts

Doporučujeme

Články odjinud