Tenis si ve Varech nikdy nenechám ujít, tvrdí Pavel Zedníček

Tenis si ve Varech nikdy nenechám ujít, tvrdí Pavel Zedníček

Ani třiceti stupňové vedro neodradilo herce Pavla Zedníčka (60) od toho, aby odehrál na 45. ročníku Mezinárodního filmového festivalu tenisový turnaj. Ve čtyřhře postoupil do semifinále a byl spokojený.

"Když hraji s takovým hráčem jako je Jirka Novák, tak nemůžu prohrát. On se tomu věnuje už dlouho, a i když má proti sobě silné soupeře, netlačí na pilu a je v pohodě," pochvaloval si Zedníček svého spoluhráče.

Herec sám hraje tenis už od dětských let. Aktivně se mu ale začal věnovat až ve třiceti.

"Jak dlouho přesně hraji, to nevím. Ale začínal jsem už jako malý kluk. U nás v baráku jsme měli hřiště, kde jsme hráli volejbal, nohejbal a fotbal. V zimě jsme antuku postříkali vodou a hráli jsme hokej. Občas i tenis. Ale málo. Pak jsem ho dlouho nehrál a začal jsem s tím zase až ve třiceti. Od té doby už ho hraji celkem pravidelně," svěřil se.

Do Karlových Varů přijel i s manželkou Hankou Kousalovou na zahajovací večírek a hlavně na tenisový turnaj. Ten si prý nikdy nenechá ujít.

"Jezdím sem pravidelně už několik let. To ještě Jirka Bartoška nebyl ani prezidentem, když jsme sem spolu jezdívali," zavzpomínal se smíchem Zedníček.

Hned po skončení filmového festivalu odlétá na dovolenou do Chorvatska, zbytek prázdnin bude trávit v Česku.

ČTĚTE TAKÉ:
Blanarovičová se pochlubila novým tetováním!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud