To byl trapas! Hůlka se zeptal tlusté kamarádky, kdy bude rodit

To byl trapas! Hůlka se zeptal tlusté kamarádky, kdy bude rodit

Trapasy se nevyhýbají ani celebritám. Ani zpěvák Daniel Hůlka (42) není výjimkou. Zeptal se kupříkladu tlusté kamarádky, kdy bude rodit. A dozvěděl se, že dítě na svět přišlo před šesti měsíci.

"Potkal jsem kamarádku, o které jsem věděl, že čeká dítě. Dlouho jsem ji neviděl, a tak jsme se dali do řeči. Měla na sobě volnější šaty. Zeptal jsem se, kdy se to má narodit, a ona odpověděla, že rodila před půl rokem. To byl trapas," vzpomíná Hůlka.

Do další trapné situace se dostal v době studia na gymnáziu. V té době se konaly nejrůznější večírky, na kterých Daniel hodlal excelovat. Ženy mu nikdy nebyly cizí a v jejich přítomnosti se vždy cítil jako ryba ve vodě. Jenže by nesměl občas pronášet trapné hlášky.

Na jedné vydařené akci Hůlka oslovil svou kamarádku: "Co ti je? Tváříš se, jako by ti umřel dědeček." Odpověď ho odzbrojila: "Ne, umřela mi babička."

Navzdory občasným trapasům žije prý Hůlka podle jednoduché životní filozofie - chovej se tak, aby ses za nic nemusel stydět.

V současné době Daniel ztvárňuje hlavní postavu v muzikálu Baron Prášil, jehož premiéru odehrál v Divadle Hybernia 25. února letošního roku. Na roli si cení především skutečnosti, že poprvé hraje stoprocentního klaďase, což se mu dosud nepodařilo.

"Prvně v životě zpívám finálovou píseň a můžu se při tom na lidi smát," svěřil se médiím.

Zvolil drastickou dietu, zhubl 3O kilo Kromě účinkování v Baronu Prášilovi Hůlku zaměstnává i zpívání v obnovené verzi muzikálu Dracula.

Aby se na jevišti mohl vysvléci do půli těla, zhubl před premiérou více než 30 kilogramů. Zvolil dietu, která je založená na vyrovnání pH v těle, neboli vyrovnání kyselého a zásaditého prostředí v organismu. Ze dne na den přestal pít alkohol, kouřit a téměř nejedl. Prvních dvacet dní pil pouze perlivou vodu a odtučňovací čaj. Nejedl vůbec.

V další fázi jedl pouze zeleninu a pil koktejly, které později nahradil masem, vejci a sýry. Vše konzumoval bez příloh. Za šest týdnů shodil 21 kilogramů a později zhubl ještě dalších jedenáct.

ČTĚTE TAKÉ:
Plísňáky jsou zpět!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud