Ušetřete při vaření čas i peníze!

Ušetřete při vaření čas i peníze!

Ojedinělý internetový projekt www.milujivareni.cz není jen další „obyčejná“ webová kuchařka. Tento v současnosti pravděpodobně největší a nejobsáhlejší gastronomický web v Čechách a asi i v Evropě se chystá také k invazi do mobilních telefonů!

Stránky www.milujivareni.cz se poměrně rychle staly internetovým gastronomickým fenoménem. Základ samozřejmě tvoří recepty, ale součástí je i kuchařská škola, gastroslovník nebo kuchařský rádce. Najdete zde i mnoho zajímavých článků a dalších informací. Server se stále rozvíjí, a to i díky jeho uživatelům. Počty měsíčních přístupů se pohybují v mnoha desítkách tisíc, a tak byla jen otázka času, kdy bude i verze pro mobilní telefony – a ta chvíle je zde!

Desítky tisíc receptů už i do mobilních telefonů

Téměř 60 000 receptů už je vydatná porce, ale vyznat se v nich na www.milujivareni.cz je snadné. Vydařené, jednoduché a intuitivní filtrování umožní uživatelům během krátké chvíle najít recept podle základních i rozšířených kategorií.

Filtrování podle surovin je dnes už běžné, ale zde si v případě nějakých alergií nebo diet můžete navíc i trvale zadat suroviny a potraviny, které chcete nebo musíte ze svého jídelníčku vyloučit. V době zdravého životního stylu a neustálého hlídání kalorií mnozí určitě uvítají i kalorické a nutriční údaje , které jsou součástí každého receptu. Najdete zde ale i mnoho dalších možností výběru, které jiné internetové kuchařky nenabízejí.

Méně zkušení zase jistě ocení fotografie a jednoduché videorecepty . Různé komentáře a hodnocení registrovaných uživatelů pomáhá při výběru receptu všem ostatním.

Za fotku „zlaťáky“, za ně kvalitní zboží

Všechny tyto funkce webu zůstaly i v aplikaci pro mobilní telefony , která ale dokonce bude ještě o některé další rozšířená, a pro uživatele zajímavá i z jiných důvodů. Když třeba zdarma registrovaný uživatel například doma nebo i někde v restauraci vyfotí uvařené jídlo a přiřadí ho k správnému receptu, automaticky se mu na jeho účet připočítají tzv. zlaťáky. Ty se mu přičítají i za vložené recepty, a za ně pak může až do výše 100 % nakoupit kvalitní zboží od ověřených výrobců v e-shopu www.vsenavareni.cz.

Mobilní kuchařka ušetří váš čas i peníze!

Desítky tisíc receptů z www.milujivareni.cz - včetně těch pro diety i alergie - i s jejich kalorickými hodnotami můžete mít přehledně v mobilním telefonu. Stačí se jen bezplatně zaregistrovat a stáhnout si aplikaci. S www.milujivareni.cz v mobilním telefonu dokonce ušetříte čas i peníze , protože ji můžete perfektně využít třeba při nakupování. Už se vám totiž nikdy nestane, že koupíte něco, co nebudete potřebovat.

Stejně jako internetová je i verze pro mobily funkční a uživatelsky příjemná tak, aby ženy měly mnohem víc času samy na sebe…

Aplikace pro mobilní telefony je zdarma ke stažení na https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.eltoro.milujivareni.app

Využijte tuto jedinečnou možnost, jak si maximálně zpříjemnit a zjednodušit vaření! S www.milujivareni.cz vás to opravdu začne bavit i v kuchyni…

Další informace najdete na
www.milujivareni.cz
www.kaloricke-tabulky.cz

Doporučujeme

Články odjinud