V USA ukradli 550 Hasselhoffů!

V USA ukradli 550 Hasselhoffů!

David Hasselhoff (60) se díky televiznímu seriálu Pobřežní hlídka stal miláčkem dam a slečen a zdá se, že i po letech se ho ženy nemohou nabažit. Po celých USA bylo během posledních týdnů odcizeno asi 550 kartonových reklamních portrétů tohoto herce.

Reklamní kampaň firmy Cumberland Farms ukazuje Davida v nadživotní velikosti v těsném modrém tílku – možná právě to jeho fanynky rozvášnilo.

Ohromné reklamní tabule, které stály před obchody, začaly mizet jedna za druhou. Z původních přibližně pěti set sedmdesáti jich podle informací listu Metro před koloniály Nové Anglie zbývá pouhá dvacítka.

Potvrdila to manažerka reklamní strategie firmy Kate Ngo, která dodala: „Chceme, aby si každý mohl Hoffa užít. Tato pozornost nám lichotí.“

Zdá se tedy, že společnost není rozkrádáním nijak pobouřena, ale manažerka potvrdila, že krádeže rozhodně nepodporuje.

Hasselhoff, který nedávno oslavil šedesátiny, v reklamě pomáhá prodávat chlazenou kávu.

Celá kampaň odstartovala v květnu řadou televizních spotů, ale až nedávno společnost začala distribuovat i kartonové portréty. Kate Ngo potvrdila, že firma nikdy podobný „zájem“ o reklamní materiály nezažila. Ukradený materiál však nahradí a Hoff bude stát před každým obchodem, který na něj má nárok.

Společnost Cumberland Farms také požádala veřejnost, aby přestala herce nosit domů. A těm, kdo už doma „Hoffa“ mají, vzkázala, že alespoň opravdový Hasselhoff je „v bezpečí a je o něj dobře postaráno“.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Oprah Winfrey a její neuvěřitelný životní příběh

ČTĚTE TAKÉ:
Petra Faltýnová a Leoš Mareš nafotili sexy fotky

Doporučujeme

Články odjinud