Vdávat se ještě nechci, tvrdí Magda Malá

Vdávat se ještě nechci, tvrdí Magda Malá

Zpěvačka Magda Malá (43) je šťastná. Momentálně se plně věnuje dětem. A to nejen svým dvěma dcerám! Je maminkou sedmileté Magdalenky, kterou její otec, kameraman Aleš Matějka, zcela zavrhl a patnáctiměsíční Terezky.

Magda totiž každý rok pořádá charitativní koncerty, jejichž výtěžek je věnován osamělým matkám.

Půvabná černovláska, kterou mnozí znají ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, se naštěstí už osamělá necítí. Tři roky žije s podnikatelem Vladimírem Horákem. Vdávat se ale nechce. "Jsem s Vláďou moc spokojená, takhle je to ale pro nás nejlepší. Máme výbušné povahy, asi bychom se brzy rozvedli," směje se Magda. A pochvaluje si, jak její partner skvěle pečuje o obě dcery.

Sedmiletou Magdalenu už loni adoptoval. Magda si také váží toho, že přítel podporuje její aktivity v nadaci Mater et pueri. Zpěvačka totiž nikdy nezapomněla na to, jakým prošla peklem, když těhotná, bez práce a bez peněz čelila nátlaku otce očekávaného dítěte, aby šla na potrat.

Spolu s přáteli, mezi kterými byli letos Kateřina Brožová, Heidi Janků, Dana Morávková, Hanka Křížková, Vladimír Hron, Jakub Smolík a další, vyzpívala 120 000 korun. Ty jsou určeny na vybudování azylového domu pro osamělé matky.

ČTĚTE TAKÉ:
Mrtvý kamarád Muk mi pomohl, prozradil Čok


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud