Verdikt soudu: Kubišová se musí omluvit Vondráčkové!

Verdikt soudu: Kubišová se musí omluvit Vondráčkové!

Vrchní soud v Praze ve čtvrtek (30. 6.) rozhodl, že zpěvačka Marta Kubišová (69) se musí omluvit Heleně Vondráčkové (64) a Martinu Michalovi (50) za větu, kterou pronesla před dvěma lety na Radiožurnálu Českého rozhlasu.

Navíc musí Kubišová zaplatit všechny soudní výlohy.

"Lež byla potrestána. Paní Kubišová tvrdila, že bychom ji žalovali v souvislosti s odvolaným turné Golden Kids o dva miliony korun. A to je absolutní nesmysl," řekl Martin Michal.

Omluva musí proběhnout na Radiožurnálu do 14 dnů po obdržení rozsudku.

"Je to za námi a jsme rádi, že to dopadlo, jak to dopadlo. Teď už se můžeme s Helenou v klidu věnovat dovolenkovým plánům," oddychl si manžel Vondráčkové.

Jak informoval, převážnou většinu prázdnin stráví oba na hausbótu na Slapech. "Budeme si užívat klidu a pohody, čekáme návštěvy přátel, budeme chytat ryby a prostě jen tak relaxovat," uvedl Michal.

Jako zdatný rybář se prý postará o úlovky, zvládne je prý i bez problémů vykuchat, ale nasolení a kořenící směsi vykouzlí Helena. Je to prý její doména a jeho funkce se scvrkla jen na obstarávání potravy.

Jedinou dovolenkovou výjimkou, kdy budou manželé odloučeni, bude Helenin týdenní pobyt na Kanárských ostrovech.

"Chystá se do tamějších mořských lázní na léčebně-relaxační kúru, kterou si po náročné sezóně určitě zaslouží," dodal Martin Michal.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Miláčku, dnes ne…!

Doporučujeme

Články odjinud