Video: Trenér přibral 30 kilo, aby lépe rozuměl svým svěřencům

Video: Trenér přibral 30 kilo, aby lépe rozuměl svým svěřencům

Američan Drew Manning (30), osobní trenér, léta slýchával od obtloustlých klientů, že když je tak štíhlý, nemůže tušit, čím procházejí. A jednoho dne se rozhodl to změnit.

"Vždycky jsem byl fit. Nikdy jsem s tím neměl problém. Nikdy jsem se nemusil potýkat s nadváhou. A tak jsem si řekl, že se pokusím lépe porozumět, čím procházejí moji klienti," říká dnes již bývalý svalovec z Utahu o své motivaci.

Pohledný trenér se proto rozhodl podniknout roční experiment, během něhož chce přibrat 30 kilo ... a pak zase váhu shodit. Zatím se mu podařilo splnit první část úkolu a za pět a půl měsíce se dostat na 120 kilo.

"Žádné cvičení, stačila typicky americká strava: chipsy, džusy, cereálie, slazené nápoje, bílý chleba, těstoviny, fast food a tak podobně. Nejdříve to bylo docela fajn jíst všechno, na co jsem měl chuť. Ale následky a to, jak se cítím po těle, mi rozhodně na náladě nepřidávají," přiznal Manning místnímu listu Deseret News.

Ohledně plánu, jak se zpátky dostat do kondice, Drew říká: "Jde spíše o stravu, než o cvičení. První měsíc změním, co jím, a pak začnu cvičit. Trochu se bojím, že to bude trvat déle, než jsem si původně představoval, protože jsem nabral víc váhy, než jsem plánoval. Jsem si ale jistý, že se to podaří. Jsem zcela odhodlaný dokázat to."

Video, zachycující proměnu trenérova těla:


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!

Doporučujeme

Články odjinud