Vilhelmová si po premiéře Kajínka pobrečela

Vilhelmová si po premiéře Kajínka pobrečela

Smutek ze smrti Vladimíra Dlouhého dolehl po včerejší (4. 8.) slavnostní premiéře filmu Kajínek na hlavní hvězdu Tatianu Vilhelmovou (32).

Ta si ve snímku zahrála Kajínkovu advokátku Kláru Slámovou. Smutek nezahnaly ani květiny a obrovské gratulace. "Gratulace mě samozřejmě velmi těší, ale dolehl na mě smutek ze smrti pana Dlouhého. Byl to skvělý herec," svěřila se herečka.

Velmi očekávanou premiéru tak prý vnímala úplně jinak než diváci: "Vzpomínala jsem na natáčení. Přece jenom vím, co se za tím filmem skrývá, což nikdo z diváků neví. Takže jsem to vnímala úplně jinak."

Když prý dostala od režiséra filmu Petra Jákla nabídku, aby si po boku Konstantina Lavroněnka coby Kajínka zahrála hlavní roli, neváhala prý ani minutu. Scénář byl skvělý. Teď doufá, že film lidem předá i něco víc. "Jen doufám, že diváci uvidí, že některé věci se dějí jinak, než jak jsou jim naservírovány," narážela herečka na svůj názor, že odsouzený Jiří Kajínek je nevinný.

Skutečného Kajínka, který si odpykává trest za údajně dvě spáchané vraždy, na premiéru nepustili. Film mu jeho tvůrci promítnou ve věznici.

ČTĚTE TAKÉ:
Supermodelka Bündchen chce zákon, který by ženy přinutil kojit!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud