Ze Šafránkové se stala pětisetletá čarodějnice, pak ji čeká Gympl

Ze Šafránkové se stala pětisetletá čarodějnice, pak ji čeká Gympl

Nesmrtelná Popelka Libuška Šafránková (58), která se kvůli nemoci několik let neobjevila v žádném novém filmu a televizní inscenaci, se opět vrací ke svým obdivovatelům.

Tentokrát ale ve filmové pohádce České televize Micimutr jako pětisetletá kouzelnice.

"Když mi režisér Vít Karas prozradil, že bych měla hrát kouzelnici, které je pět set let, zajásala jsem," svěřila se Korzu Libuška Šafránková, kterou si v roce 2008 vybrali diváci v televizní anketě o nejoblíbenějšího herce a herečku Hvězda mého srdce.

"V pohádce, kterou napsala Irena Dousková, jsou samozřejmě princezna, drak, princové a všichni ti, co do pohádky patří. Ale moje postava je zcela jiná. A má tu výhodu, že může vstoupit do lidského osudu a v nouzi pomoci. Ale jen těm lidem, kteří dokážou sami udělat krok, aby svůj osud změnili," vysvětlila Libuše Šafránková.

V roli čarodějnice se zjevuje ve vytahaném svetru, na hlavě má dredy, ale jinak je to pořád ta milá, hezká Libuška. A také létá v povětří na speciálním koštěti.

"Myslím si, že překvapivé zvraty nastávají nejen v pohádkách, ale i v životě," tvrdí Libuška, která přijala i roli v připravovaném seriálu televize Nova Gympl.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na listopad

Doporučujeme

Články odjinud