Žena málem zabila přítele svými ňadry | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Žena málem zabila přítele svými ňadry

Claire Smedley je žena s největšími ňadry v Británii. Její přítel Chris Willgoose je další muž, který se pokusí přežít ve vztahu s ní. Třicetiletá matka Claire totiž svým obrovským poprsím bývalého přítele málem udusila.

Hodně žen touží po bujném poprsí. Ale určitě ne po takovém, jaké má tato třicetiletá Britka. K ní totiž byla příroda štědrá až příliš. Její ňadra vyrostla do obřích rozměrů a mladé ženě přináší převážně spoustu problémů.

Její prsa o velikosti 12 a vážící neuvěřitelných 32 kilo se také málem stala vražedným nástrojem. Před třemi lety totiž při sexuálních hrátkách svými velkými ňadry málem udusila svého expřítele Stevena.

Claire sice tentkrát cítila, že se pod ní Steve trochu škube. Myslela si však, že je to vzrušením, a tak pokračovala dál. Až po chvíli si všimla, že její přítel nedýchá. Když už se chystala volat záchranku, Steve se naštěstí probral. Tuto nehodu přežil, ale jejich vztah nikoliv... Po tomto šíleném zážitku dostal totiž strach ze sexu a s Claire se raději rozešel.

Dnes už má Claire nového přítele - Chrise, ale s ním také strach, aby se náhodou podobná situace neopakovala a nedopadlo to mnoho hůř. „Chris miluje, když na něj doléhám svými prsy. Ale jsem raději vždycky ve střehu po tom, co se stalo minule," svěřila se Claire.

Gigantická prsa znamenají pro Claire spoustu problémů - velké bolesti zad, ale i neschopnost dělat jednoduché věci, jako je obyčejné vázání tkaniček nebo běhání se svými dětmi...

„Uvažovala jsem o zmenšení prsou, ale pomyšlení, jak mi chirurg osekává moje prsa, mě vyděsilo. Navíc bych musela o dost zhubnout, aby byl zákrok vůbec možný. A nejsem si ani jistá, že bych pak byla stejnou osobou," dodává Claire, která se hodlá prosadit v modelingu. A doufá, že se si díky svým přednostem vydělá spousty peněz.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud