Žena se většinou zamiluje později než muž!

Žena se většinou zamiluje později než muž!

Láska na první pohled není vyloučená, je jen málo pravděpodobná. Každý pátý muž se sice dokáže zamilovat na první pohled, ale to samé platí jen pro desetinu žen, přičemž naprostá většina z nich potřebuje šest schůzek, než si uvědomí, že je zamilovaná. Vyplynulo to z rozsáhlého průzkumu v Británii.

To může být pro polovinu mužů šok, ti se totiž nadchnou pro ženu už po prvním rande, nebo naopak po prvním rande vědí, že to není ono. A tři čtvrtiny mužů už jsou bláznivě zamilované po třetí schůzce.

Tak výrazné rozdíly mezi pohlavími překvapily i experta na vztahy, profesora psychologie Alexandera Gordona z Britské psychologické společnosti.

„Ženy umějí lépe rozluštit sociální situace a více po schůzce přemýšlejí o muži, zda ji zabezpečí a zda bude dobrým otcem. Muži jsou ale povrchnější a dbají třeba jen na vzhled,“ tvrdí profesor Gordon, podle něhož to přesně kopíruje evolucí určený úděl obou pohlaví.

Muži rozsévají rychle co nejvíce svého spermatu mezi krásné ženy – majitelky dobrých genů. Ženy hledají především dobré otce pro své děti, které tak budou mít zajištěny dostatek potravy a ochranu.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ: Nevinné děti, nebo sexy modelky?!

Doporučujeme

Články odjinud