Ženy stráví třetinu dne klábosením!

Ženy stráví třetinu dne klábosením!

Ne všechny ženy jsou stejné, proto mnohé pobouří tvrzení, že se narodily jako klevetnice a štěbetalky. Jenže průměrné ženy skutečně většinu bdělého dne jen klábosí a šíří klevety. Podle nového britského průzkum stráví řešením své postavy, dietami, vařením, oblečením a drby o druhých až třetinu dne.

V práci či doma průměrná žena prošvitoří za den 298 minut. Většinou při tom řeší problémy druhých, kdo s kým chodí, kdo jaké má děti a co vyvádějí. Dalšími tématy jsou pak sex, nakupování a seriály. O své váze, dietách a velikosti oblečení se baví zhruba 24 minut, neméně času věnují debatám o jídle a vaření. Mezi další témata patří tchýně, plastiky či slavné osobnosti a jejich manýry.

„Ženy jsou známé svou schopností neustále si povídat a muži jsou fascinováni tím, o čem všem se dokážou ženy bavit, když jsou spolu… Je velmi zajímavé, jak moc se liší rozhovor kamarádek a rozhovor ženy s jejím partnerem,“ komentoval výsledky Steve Barton, mluvčí společnosti First Cape, která si studii nechala vypracovat.

Ovšem, dámy, pozor, z průzkumu také vyplynulo, že 36 procent kamarádek neudrží žádné tajemství, i když je o diskrétnost požádáte.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ: Nevinné děti, nebo sexy modelky?!

Doporučujeme

Články odjinud