Živá panenka Barbie, která děsí svět

Živá panenka Barbie, která děsí svět

Jednadvacetiletá Valerie Lukjanovová se v pubertě rozhodla, že bude vypadat jako panenka Barbie od Mattela, s níž si hrála jako holčička. A pro svůj sen byla rozhodnutá udělat cokoli. Stál ji hodně peněz a bolesti po plastických operacích. Ale dnes modelka z Oděsy dokazuje na hrozivě vypadajících fotkách v magazínu V, že svého cíle dosáhla. Děsí i svými aktivitami, kvůli nimž ji prý špehuje tajná policie.

Valerie touží po jediném, prosadit se ve světě. A především v USA, kde ji na sérii snímků magazínu V budou moct obdivovat. Nebo odsuzovat. Podle gusta čtenářů. Lukjanovová se zatím prezentuje jako „nejslavnější Ruska (ačkoli je národnosti ukrajinské) na rusky mluvícím internetu“.

„Ráno pracuji na svém obličeji a dopřávám si masáž, pak trávím nějaký čas na internetu. Medituju a cestuji svým astrálním tělem, poté jdu do posilovny a cvičím. S nejlepší kamarádkou se jdu projít, přijdu domů a udělám večeři muži, jehož miluji. Pak jsem zase na internetu, čtu, medituju a jdu spát,“ popsala Valerie svůj den v interview pro V Magazine.

Podle autorů článku o Lukjanovové je modelka bedlivě sledována ukrajinskou tajnou službou. „Její aktivity jsou jimi monitorovány. Když jsme po ní pátrali, řekli nám, abychom byli opatrní. Obáváme se o vás, nechceme, abyste kvůli ní trpěli,“ tvrdí redaktor magazínu V.

Valerie má spirituální jméno Amatue a vyučuje na mezinárodní Škole mimotělního cestování. „Vím, že je to budoucnost celého lidstva,“ věří Lukjanovová.

Foto: Vmagazine.com a www.dailymail.co.uk

ČTĚTE TAKÉ:
Vánoce na ČT budou nabité pohádkami i humorem

ČTĚTE TAKÉ:
Kirstie Alley přiznala tajný vztah s Patrickem Swayzem, ale milovala celý život Travoltu

Doporučujeme

Články odjinud