Zlata Adamovská fandí feministkám!

Zlata Adamovská fandí feministkám!

Křestní jméno a příjmení má herečka Zlata Adamovská (52) z konce a začátku abecedy. Chtěla to tak její maminka. Jen si nepřála, aby se dcera jmenovala po levných cigaretách.

"Rodiče si říkali, že když už mám příjmení od písmena A, moje křestní jméno bude z opačného konce abecedy. Zorku maminka zavrhla, protože se tak jmenovaly cigarety, dali mi tedy jméno Zlata," vysvětluje herečka.

Když už je řeč o cigaretách, představitelka Běly Valšíkové z novácké Ordinace v růžové zahradě pokuřuje pouze ve své roli.

Před řadou let zlozvyku zanechala, poté kvůli starostem a rozvodovým tahanicím s Radkem Johnem několik cigaret vykouřila.

Dnes ji s cigaretou kromě televizní obrazovky opět neuvidíte. Zlata nyní nekouří a dodržuje životosprávu. V posilovně, kam dochází, ji konzultovala s výživovým poradcem. Dozvěděla se, v kterou denní dobu a co může jíst, co musí a co rozhodně nesmí zanedbávat.

"Radikálně jsem změnila stravovací návyky, omezila sladkosti a dnes se cítím mnohem lépe," tvrdí.

Diety držela mnohokrát. Díky hektické profesi je prý schopná shodit i tři kilogramy za týden. Vzápětí je většinou však zase nabere.

S kosmetikou, pedikúrou a kadeřníkem to nepřehání. Zastaví se tam po dvou měsících.

"V tomhle ohledu se zanedbávám. Občas zajdu na kliniku, kde se o mě starají trochu důsledněji, a podstoupím laserovou gelovou masku nebo něco podobného. Nepřeháním to, ale vím, že moje tvář je můj výrobní prostředek, tak se musím tu a tam hýčkat," svěřuje se Adamovská.

Obléká si nejraději jednoduché věci a kombinuje je. Jsou prý praktické a přitom ženské.

Fandí feministkám, které se bijí za práva žen. Má však strach, aby v zápalu boje neztratily svou ženskost.

"Když je žena ve své profesi stejně úspěšná jako chlap, je to daleko větší úspěch. Protože ona nemá doma svoji manželku, která by za ni vedla domácnost, starala se o děti a o chod rodiny," domnívá se Zlata.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Příliš hubená nevěsta!

Doporučujeme

Články odjinud