Zuzana Belohorcová: V Americe zhubla. Je z ní sexy kost!

Zuzana Belohorcová: V Americe zhubla. Je z ní sexy kost!

Moderátorka, příležitostná modelka a především matka malé Salmy (1) Zuzana Belohorcová (35) už nějakou dobu žije na střídačku mezi Českem a americkým Miami.

V Americe strávila s manželem a dcerou v podstatě celou zimu. Po návratu do Česka vyrazila všem dech. Ukázala se v luxusní formě.

"Každá maminka ví, co to je boj s kilogramy, navíc po porodu," řekla Belohorcová.

Když Česko opouštěla, měla pár kilo navíc, ale letos se poprvé ukázala mezi českými celebritami a všem předvedla svou sexy postavu. S tou ji mají spojenou televizní diváci z moderování erotických pořadů.

"Ano, opravdu jsem něco málo zhubla, ale žádnými drastickými dietami jsem se v Americe netrápila. Jím zkrátka zdravě, především saláty a ryby," svěřila se blonďatá slovenská kráska, která si evidentně nedopřává pověstné americké hamburgery.

Největší podíl na moderátorčině současné postavičce má ale podle ní její dcerka Salma, která na začátku února oslavila první narozeniny. "Salma začala pomalu dělat první krůčky. Při běhání okolo ní vždy vydám nejvíce energie. To je to nejlepší fitko," uzavřela Belohorcová s úsměvem.

ČTĚTE TAKÉ: Romana Jákl Vítová porodila dceru Elisu!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud