Zdraví

Erwin Kotányi: Klesá obliba klasického guláše

Erwin Kotányi: Klesá obliba klasického guláše

Dnes | Erwin Kotányi, pravnuk zakladatele kořenářského impéria, stojí v čele rakouské společnosti KOTÁNYI již 3…

Válka mezi rozumem a citem: Když nás honí mlsná

Válka mezi rozumem a citem: Když nás honí mlsná

Dnes | Každý máme chutě, kterých se nedokážeme vzdát. Co dělat, když toužíme změnit životní styl, ale neumíme…

BEST OF YOUTUBE aneb Vaše domácí cvičení

BEST OF YOUTUBE aneb Vaše domácí cvičení

Včera | 1 | Na internetovém videoserveru YouTube najdete inspiraci, ať už chcete cvičit pět minut nebo čtyřicet,…

Zakázané radosti: Káva a čokoláda beztrestně

Zakázané radosti: Káva a čokoláda beztrestně

Včera | 2 | Káva a čokoláda nás přitahují svojí vůní i chutí. Jak si je užít, aniž bychom ohrozili váhu a posílili…

Jak si vybrat MLÉČNÉ PRODUKTY

Jak si vybrat MLÉČNÉ PRODUKTY

27. 5. | Měly by být dvakrát denně součástí jídelníčku, protože jsou zdrojem vápníku, fosforu, plnohodnotných…

4 důvody, proč věnovat pozornost ananasu

4 důvody, proč věnovat pozornost ananasu

26. 5. | Na létě je skvělé, že přináší spoustu zábavy, akcí a zážitků. S tím je ale spojený větší výdej…

S žilkami nebo bez: Jak se jich zbavit?

S žilkami nebo bez: Jak se jich zbavit?

25. 5. | Krátké, tenké, výraznější a viditelnější. Žilky a žíly protkávají naše tělo a některé o sobě dávají…

Opalovací sezóna za dveřmi: 7 tipů, jak se nespálit

Opalovací sezóna za dveřmi: 7 tipů, jak se nespálit

24. 5. | Jaro pomalu ustupuje létu a dlouhodobé předpovědi prorokují opět tropická vedra a sucha. Ať už…

8 důvodů, proč jíst jahody

8 důvodů, proč jíst jahody

24. 5. | 5 | Samozřejmě hlavní důvod, proč jíst jahody, je ten, že jsou prostě strašně dobré. Mimo to male ale…

Koření jako za císaře pána

Koření jako za císaře pána

23. 5. | Ve stejném roce, kdy se v Praze otevřelo Národní divadlo a v Berlíně začaly jezdit první tramvaje…

Máte citlivý žaludek? Vyhněte se těmto 5 dráždidlům!

Máte citlivý žaludek? Vyhněte se těmto 5 dráždidlům!

22. 5. | Citlivý žaludek dokáže člověka pěkně potrápit. Občas se ozve nečekaně, občas poté, co nezdravě…

Zatočte s kocovinou: 6 jídel, která vám pomůžou

Zatočte s kocovinou: 6 jídel, která vám pomůžou

20. 5. | Čeká vás o víkendu rodinná oslava, dámská jízda s kamarádkami nebo výlet do vinného sklípku a už…

Kouzelný kokosový olej: 5 způsobů, jak ho využít mimo kuchyň

Kouzelný kokosový olej: 5 způsobů, jak ho využít mimo kuchyň

19. 5. | 1 | Kokosový olej je takový malý zázrak. Před pár lety se o něm téměř nevědělo, dnes se pro něj najde…

6 důvodů, proč si okyselit život citronem

6 důvodů, proč si okyselit život citronem

18. 5. | Víte, jak to chodí – ráno vstát z postele, ještě poslepu si nalít první kávu a tak pokračovat celý…

Jak přežít sedavé zaměstnání

Jak přežít sedavé zaměstnání

17. 5. | Sedavé zaměstnání ničí zdraví a odchod do penze je v nedohlednu, pro čtyřicátníky někde na hranici …

Ztráty a nálezy menopauzy

Ztráty a nálezy menopauzy

16. 5. | Život je změna. Menopauza a přechod neboli klimakterium mohou pro ženu představovat změny bez…

Trpíte záněty močových cest? Pomůže vám libeček!

Trpíte záněty močových cest? Pomůže vám libeček!

16. 5. | Libeček je nenáročná bylinka, která se dá snadno pěstovat i za oknem. Měl by ji mít v truhlíku…

Časté močení: Může vám jít o ledviny!

Časté močení: Může vám jít o ledviny!

14. 5. | Jedním ze signálů počínající nebo dekompenzované cukrovky může být časté močení. Poškození ledvin…

Co je IN v jídle: 6 nových trendů

Co je IN v jídle: 6 nových trendů

11. 5. | 4 | Už jste ochutnali cuketové špagety, veganský pudink nebo si naservírovali snídani v paleo stylu?…

Světem na dvou kolech - proč propadnout cyklistice

Světem na dvou kolech - proč propadnout cyklistice

10. 5. | Albert Einstein prý vymyslel teorii relativity během jízdy na kole. I když si potřebujete …

Chybí vám vláknina? Zaměřte se na ředkvičky a ředkve

Chybí vám vláknina? Zaměřte se na ředkvičky a ředkve

10. 5. | Křupavé ředkvičky jsou známkou jara OE patří mezi první čerstvé druhy zeleniny po zimním období, i…

Nejsme to, co jíme!

Nejsme to, co jíme!

9. 5. | Kdo by nechtěl nenávidět čokoládu a milovat květák? Americká novinářka Bee Wilsonová vyzkoumala, že…

Koření, které byste měli žvýkat, než půjdete na rande

Koření, které byste měli žvýkat, než půjdete na rande

9. 5. | Pochází ze Střední Asie a Ruska. V biblických dobách dosáhla jeho oblíbenost takových rozměrů, že…

Což takhle dát si špenát?

Což takhle dát si špenát?

8. 5. | Špenát nám chutná stále více, protože jeho spotřeba se za poslední desetiletí téměř zdvojnásobila.…

Meruňková jádra jsou zdrojem vitaminu B17

Meruňková jádra jsou zdrojem vitaminu B17

7. 5. | Zlatavě oranžová barva meruněk a jejich šťavnatost nás láká si užívat lahodnou chuť hlavně v době…



Komerční sdělení
Domácí pekárny Vaření s dámou