Zdraví

Nejlepší recepty na kuře: Caesar, ohnivá křidélka i špízy

Nejlepší recepty na kuře: Caesar, ohnivá křidélka i špízy

Včera | Kuřecí maso je dietní, rychle připravené i relativně levné, proto se těší stálé oblibě. Ale časem se…

Dezerty do skleničky: Čokoládová pěna, suflé i limetkový krém

Dezerty do skleničky: Čokoládová pěna, suflé i limetkový krém

16. 2. | Minidezerty do skla dokáží zachránit nejednu nečekanou návštěvu. Vyzkoušejte našich pět osvědčených…

Dagmar Heřtová z blogu Tastejourney.cz: Vařit se dá i na podpatcích

Dagmar Heřtová z blogu Tastejourney.cz: Vařit se dá i na podpatcích

16. 2. | Pokud sledujete kuchařské a gurmánské blogy, určitě vám neunikla stránka Tastejourney.cz. Její autorka…

komerční sdělení

komerční sdělení
Máte problémy s alkoholem? Takto to poznáte! Otestujte se

Máte problémy s alkoholem? Takto to poznáte! Otestujte se

15. 2. | Také vám alkohol často pomůže, když se chcete lépe bavit, zbavit se špatné nálady nebo zahnat deprese?…

Nejlepší domácí hranolky: Z trouby i ve fritéze

Nejlepší domácí hranolky: Z trouby i ve fritéze

14. 2. | Hranolky jsou synonymem nezdravého stravování. Je možné je ale připravit tak, abyste si je…

Co se stane s vaším tělem, když přestanete jíst polotovary a hotovky?

Co se stane s vaším tělem, když přestanete jíst polotovary a hotovky?

8. 2. | Polotovary a hotová jídla šetří práci, bohužel jsou ale plné pochutin s obsahem různých chemických…

Snídaně do postele: Lívance, originální kaše či zapečená bagetka

Snídaně do postele: Lívance, originální kaše či zapečená bagetka

1. 2. | Přes týden je člověk rád, když si uvaří po ránu kávu a k tomu přidá nějakou maličkost, aby…

5x rychlý oběd do krabičky: Kuskus, chutný salát i slaný muffin

5x rychlý oběd do krabičky: Kuskus, chutný salát i slaný muffin

31. 1. | Když si člověk nedá oběd, večer pak jí, jak kdyby byl bezedný. Ne každý den se ale dá jít do…

Jak si připravit arašídové máslo. Plus skvělé recepty, kde ho použít

Jak si připravit arašídové máslo. Plus skvělé recepty, kde ho použít

29. 1. | Arašídové máslo je pro nás stále ještě exotická pomazánka. Moc nevíme, co s ním, použít ho na…

12 receptů na králíka: Pečený, na smetaně i rizoto

12 receptů na králíka: Pečený, na smetaně i rizoto

26. 1. | Pokud člověk nechová králíky, dostane se ke králičímu masu většinou zřídka. V obchodech je pořád v…

7 triků, jak připravit dokonalé dušené hovězí maso

7 triků, jak připravit dokonalé dušené hovězí maso

24. 1. | Bojíte se připravovat hovězí maso? Maximálně děláte guláš nebo vývar? Je to věčná škoda. Hovězí…

Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

22. 1. | Sladké brambory neboli batáty u nás nejsou příliš rozšířené. Pomalu se učíme zařazovat je do našeho…

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…

Babské rady na rýmu

Babské rady na rýmu

3. 1. | komerční sdělení V zimním období je asi každý z nás náchylnější na různé nemoci, a především pak na rýmu. Většina z…

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

1. 1. | Čeká vás divoký silvestr a už předem se děsíte bolavé kocoviny? Nebojte. Perfektní lék na následky…

Je vám pořád zima? Takhle se skutečně zahřejete!

Je vám pořád zima? Takhle se skutečně zahřejete!

28. 12. 2017 | Čtyřicet pět procent Čechů trápí zimomřivost. Mají pořád studené ruce, nohy, od září do května…

Podle čeho se rozhodnout, který kapesník si vybrat?

Podle čeho se rozhodnout, který kapesník si vybrat?

26. 12. 2017 | komerční sdělení V dnešní době je nabídka kapesníků nepřeberná. Řeknete si, kapesník, kousek papíru, jaký v nich…