10 důvodů, proč nejíst bílý cukr

4 komentáře

Hanuliinka
25. listopadu • 13:11

Já ho nejím nebo spíš se ho snažím omezovat, zpočátku jsem sladila třinovým cukrem, pak medem, jenže potom se přibírá tak či tak, ať je cukr bílý nebo hnědý. Pokud to člověk s konzumací přehání, vždycky přibere. Teď sladím nízkokalorickým sladidlem SlaDIA, obsahuje stévii a sukralózu, chuťově výborné a váhu se mi daří udržovat. Samozřejmě do toho nějaký pohyb a kila jdou dolů samy.

šiška
29. března • 11:42

Vše je individuální. Někomu škodí, někomu zase ne,že. Osobně se neobejdu bez kousku něčeho sladkého, a to denně, kdyby jen 2 kostičky čokolády nebo eskymo. I když hodně něco přeslazené jako zákusky v Thajsku tak to jsem opravdu nemusela,brr.

AglájaVopajšlíková
28. března • 18:49

Dest důvodů, proč ten cukr jíst: je sladký, je dobrý, je sladký, je dobrý, je sladký, je dobrý, je levný, je vždy po ruce, je sladký, je sladký :-) :-) :-) :-)

Barbina10
27. března • 17:05

No já jedu na sacharidy celý život,tělo je na ně zvyklé,naopak tučné mi nedělá dobře,každý den si dám něco dobrého,obézní nejsem,cukrovku nemám,agresivitu taky ne,vysoký tlak rovněž ne,takže je to velmi individuální.Pozor-ale hýbu se,cvičím,hory,koloběžka,zahrada,mám stresovou práci -takže cukr potřeba je.Na výzkumy kašlu,každý musí vědět sám ,co mu dělá nebo nedělá dobře.

Doporučujeme

Články odjinud