Já ho nejím nebo spíš se ho snažím omezovat, zpočátku jsem sladila třinovým cukrem, pak medem, jenže potom se přibírá tak či tak, ať je cukr bílý nebo hnědý. Pokud to člověk s konzumací přehání, vždycky přibere. Teď sladím nízkokalorickým sladidlem SlaDIA, obsahuje stévii a sukralózu, chuťově výborné a váhu se mi daří udržovat. Samozřejmě do toho nějaký pohyb a kila jdou dolů samy.
Vše je individuální. Někomu škodí, někomu zase ne,že. Osobně se neobejdu bez kousku něčeho sladkého, a to denně, kdyby jen 2 kostičky čokolády nebo eskymo. I když hodně něco přeslazené jako zákusky v Thajsku tak to jsem opravdu nemusela,brr.
Dest důvodů, proč ten cukr jíst: je sladký, je dobrý, je sladký, je dobrý, je sladký, je dobrý, je levný, je vždy po ruce, je sladký, je sladký :-) :-) :-) :-)
No já jedu na sacharidy celý život,tělo je na ně zvyklé,naopak tučné mi nedělá dobře,každý den si dám něco dobrého,obézní nejsem,cukrovku nemám,agresivitu taky ne,vysoký tlak rovněž ne,takže je to velmi individuální.Pozor-ale hýbu se,cvičím,hory,koloběžka,zahrada,mám stresovou práci -takže cukr potřeba je.Na výzkumy kašlu,každý musí vědět sám ,co mu dělá nebo nedělá dobře.
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.