5 triků, jak na nadýchané domácí lívance

| Autor: MŽ | Rubrika: Zdraví

Lívance s čerstvým ovocem se smetanou patří tak neodmyslitelně k létu a k prázdninám na chalupě jako koupání v rybníce, sbírání borůvek a houbaření.

5 triků, jak na nadýchané domácí lívance

Lívance jsou na první pohled jednoduché, ale chce to znát pár základních triků, aby se fakt povedly a byly hedvábně vláčné. Lehce se totiž promění v tuhou až gumovou mastnou hmotu, kterou člověk musí urputně žvýkat. Každá rodina má svůj recept, někdo dělá kynuté, někdo používá jednou sodu, někdo kypřicí prášek, vždy to chce mít ale rovnou pánev, těsto bez hrudek, vhodný tuk a teplotu, zkrátka a dobře to chce ohlídat pár maličkostí. Které to jsou? Čtěte ZDE.

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

5x zeleninové karbanátky: Přidejte k masu cuketu, brokolici či houby

5x zeleninové karbanátky: Přidejte k masu cuketu, brokolici či houby

Dnes | Karbanátky patří k oblíbeným jídlům. Co doplnit maso zeleninou, zejména pokud se těšíte vlastní…

8 věcí o tamponech, které mužům vrtají hlavou

8 věcí o tamponech, které mužům vrtají hlavou

21. 8. | 3 | I když už dneska v televizi běží xkrát za večer reklama na všechny možné intimní výrobky, neznamená…

Doba bezinková: 5 receptů z bezinek na marmeládu, sirup či omáčku

Doba bezinková: 5 receptů z bezinek na marmeládu, sirup či omáčku

21. 8. | Je to už otřepané, ale pravdivé: Před bezinkou klekni, před heřmánkem smekni. Černý bez má mnoho…

Chcete skoncovat s cukrem? Vyhněte se těmto potravinám!

Chcete skoncovat s cukrem? Vyhněte se těmto potravinám!

19. 8. | Pokud chcete omezit konzumaci cukru, neznamená to, že jen ze svého jídelníčku vypustíte čokoládu,…