9 skvělých a rychlých snídaní do postele

9 skvělých a rychlých snídaní do postele

Oslavte volný víkend snídaní do postele, ať už ji budete připravovat své druhé polovičce nebo si ji užijete sami. Nezapomeňte, že nejlépe chutná snídaně v klidu a s hrnkem teplého čaje či kávy. Dobrou chuť!

Mléčná ovesná kaše

Nedáte dopustit na sladké kaše k snídani? Jednoduchou mléčnou s ovesnými vločkami můžete měnit podle vašich chutí - jednou přidáte ovoce, čokoládu a podruhé třeba arašídové máslo. Recept najdete zde.

Jablečný clafoutis s citrony

Vláčný francouzský koláček jménem clafoutis připomíná bublaninu, ale když do něj zaboříte lžičku, je jemný jako puding. Upečte jej den předem do menších mističek a ráno si vychutnejte porci jenom pro sebe! Recept najdete zde.

Palačinky s jahodovým rozvarem

Víkendová klasika aneb klasické palačinky. Jahodový rozvar se k nim hodí nejlépe, ale použít můžete i jiné a klidně mražené ovoce. Recept najdete zde.

Plněná ciabatta

Pokud preferujete slané před sladkým, začněte víkend plněnou ciabattou. Sušená rajčata, hořčice i ovčí sýr tvoří kombinaci výrazných chutí a společně s pečivem vás zasytí až do oběda. Recept najdete zde.

Zeleninová frittata

Milujete vaječné omelety, ale frittata vám nic neříká? V podstatě je to jedno a to samé, jenom frittata se navíc zapéká v troubě. Přidejte hrášek, cibulku, špenát a přivítejte jaro i u vás v kuchyni! Recept najdete zde.

Povidlové buchty

Tradiční české buchty k snídani pro milovníky pocukrované klasiky. Povidla můžete vyměnit za mák nebo tvaroh, podstatná je příprava den předem! Recept najdete zde.

Čokoládové suflé

Recept na suflé krok za krokem s ještě teplou čokoládou je ideální pro všechny milovníky sladkého. Vyžaduje jenom trochu cviku a dodržování přesné doby pečení! Recept najdete zde.

Jablíčka v županu

Jablečné plátky obalené v těstíčku a usmažené dozlatova, to jsou takzvaná jablíčka v županu. Po usmažení nechte okapat na ubrousku a podávejte ještě teplá! Recept najdete zde.

Fitness sendvič

Chystáte se po snídani ještě cvičit nebo se jen nechcete přecpávat? Sáhněte po fitness sendviči, který je výživově hodnotný, nakopne vás a zažene věčné chutě na sladké! Recept najdete zde.

Jak připravit americké lívance

Lívance bez kynutí jsou dokonalá snídaně, kterou si můžete dopřát nejenom o víkendu. Naučte se je připravovat podle jednoho z nejpopulárnějších receptů

Doporučujeme

Články odjinud