Agátiny "přednosti a zadnosti" byly vydraženy za 120 000 korun!

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Byla to pořádná sláva. Na radnici v Praze 13 proběhla vernisáž fotografií s modelkou Agátou Hanychovou (26) a pro Občanské sdružení Peppermint se dražily čtyři "kousky" z deseti vystavených fotek.



Nutno dodat, že pro zmíněné občanské sdružení a jeho projekt Vzdělávání nezletilých matek "šlo" nakonec celkem 140 000 korun.

Dvacet tisíc zaplatil zájemce za Agátu muchlající se se psy a mnohem hlouběji do peněženky museli sáhnout noví majitelé za zvěčnění Agátiných "přednosti a zadností".

Na třicet tisíc vyšlo dražitele jedno modelčino svůdné pozadí. Dvě fotky jejího bujného poprsí pak byly vydraženy za 35 000 a 55 000 korun.
"Jsem ráda, že dražba byla úspěšná a mohli jsme - já i fotograf Jaroslav Urban - svou trochou přispět na záslužnou věc. Fotili jsme začátkem prosince v Jasné v Nízkých Tatrách a vůbec to nebylo jednoduché. V nadmořské výšce kole šestnácti set metrů a za teploty minus deset stupňů, při větru a mlze nám to dalo oběma zabrat," nechala se slyšet tentokrát oblečená Agáta.

Jak dodala, jejím přáním je nechat se vyfotografovat nahá při jízdě na snowboardu. "Znám tohle Agátino přání a určitě se i o to pokusíme. Letos už ale ne, ovšem příští zimu bychom to mohli zrealizovat," řekl Korzu Jaroslav Urban.



















STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU





ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Včera | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…