Bikram jóga konečně v Praze

| Autor: MS | Rubrika: Zdraví

První české studio bikram jógy bylo otevřeno v koncem září v Praze 1, v ulici Karoliny Světlé 18. Návštěvníci zde mohou praktikovat devadesátiminutový blok 26 ásan v sále vyhřátém na 42 °C a po lekci se zdravě a velmi chutně posilnit ve speciálním Organic juice baru, případně se uvolnit při příjemné masáži.

Tato nejrychleji se šířící jóga Vám pročistí lymfatický systém, zvýší kapacitu plic a pružnost páteře, posílí imunitní systém, srdeční činnost a kosti, zlepší krevní oběh a zpomalí příznaky stárnutí.

Pravidelným cvičením navíc dochází v důsledku pocení i k detoxikaci organizmu. Nutno podotknout, že teplo otvírá póry, čistí tak pleť a stimuluje spalování tuků. Praktikovat bikram jógu lze jak ve vlastním, tak ve speciálním oblečení, které je ke koupi přímo ve studiu.

Pokud chcete odhalit tajemství krásné postavy Madonny, Brook Shields nebo Cameron Diaz, neváhejte a vyrazte na nejžhavější jógu v Praze. Nyní máte od 1.12. do 24.12. možnost zakoupit si permanentku na celý měsíc cvičení za cenu dvou týdnů.

A ti z Vás, kteří informace o bikram józe našli právě na těchto stránkách a koupí si výše zmíněnou permanentku, budou moci využít speciální předvánoční nabídky studia jen pro Vás a po celý první měsíc cvičení dostávat vodu a ručník zdarma.
Více informací na www.bikramyoga.cz

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Dnes | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…