Bill Clinton chce, aby ho ve filmu hrál George Clooney

Bill Clinton chce, aby ho ve filmu hrál George Clooney

Podobnost sice možná není na první pohled zjevná… Ale bývalý americký prezident Bill Clinton (65) je přesvědčen, že nejlepším mužem, který by jej měl hrát ve filmu, by byl George Clooney (51).

Minulý týden Billa Clintona zpovídali na CNN moderátor Pieta Morgan i další host, hollywoodský producent Harvey Weinstein.

Bavili se o lecčem - od rovnoprávnosti v manželství až po hospodářskou situaci. Než se však pustili do náročnějších témat, Weinstein zabrousil do oboru, v němž se vyzná, tedy na filmy. Ukázalo se, že nejoblíbenějším filmem 42. prezidenta USA je slavný western V pravé poledne z roku 1952.

Clinton k tomu dodal: "Určitě jsem to viděl pětadvacetkrát nebo třicetkrát. Jediný další film, na který se dívám pořád znovu a znovu, je Casablanca."

Na otázku, koho by si vybral, aby jeho postavu ztvárnil v biografickém filmu, napřed nechtěl odpovědět. Když si ale měl vybrat mezi Bradem Pittem a Georgem Clooneym, odpověděl: "Pitt je až moc hezký. Clooney také vypadá dobře, ale víte, mohli byste mu třeba dát na nos nějakou bakuli a doplnit do líčením."

Ohledně toho, kdo by měl hrát jeho ženu, ministryni zahraničí Hillary Clintonovou, však bývalý prezident nezaváhal a prohlásil: "Meryl Streepová."

Clooney, který se navíc silně zajímá o politiku, by jistě roli Clintona zvládl. Nebylo by to poprvé, kdy by se postava bývalého prezidenta objevila na filmovém plátně. V roce 2010 jej hrál Denis Quaid ve filmu The Special Relationship. V televizní show Saturday Night Life jej pro změnu často představuje Darrell Hammond.

ČTĚTE TAKÉ:
Další potomek brazilské bohyně?

ČTĚTE TAKÉ:
Orgasmus: předstírat, nebo nepředstírat?

Doporučujeme

Články odjinud