Bojujeme s mýty: tuky nemusí být nepřítelem!

| Autor: PR | Rubrika: Zdraví

Přestože jsou tuky módním a ze všech stran probíraným strašákem, nemusíme se jich bát. Stačí se zbavit několika zastaralých mýtů a správnou volbou uděláme nejen hodně pro svou štíhlou linii, ale také pro zdraví své i celé rodiny.

Udělejme si z domnělého nepřítele kamaráda. Čtěte vše o tucích na www.zdravykorinek.cz!



10 z vás, které vyplníte anketu, získá kvalitní kuchyňský nůž.
Soutěž probíhá od 30.4 do 6.5. Můžete označit i více odpovědí.



Soutěž je ukončena. Vyhrávají: KLAJA, luxorka, albert, Yasmin.Hayatt, fojty, jajinka, Vladstraschna, Moukova, vonava-kvetinka, hugoova






Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Dnes | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…