Boura se bude soudit s IT firmou kvůli Naháčům

| Autor: Krásná.cz | Rubrika: Zdraví

Autor interaktivního multimediálního muzikálu Naháči, producent a moderátor Slávek Boura (47), se stále nemůže smířit s neúspěchem svého díla. Když na něj přijde řeč, výrazně se mu zrychlí tep.



"Nedivte se. Jsem zklamaný a hlavně hodně naštvaný. Za to, že muzikál nebyl přijat tak, jak jsem očekával a jak si podle mne zasloužil, může z devadesáti procent dodaná IT technologie.

Vinou její nefunkčnosti a mizerné kvality jsme místo devětadvaceti představení odehráli jen čtrnáct. Byla to zkušenost, která stála hodně práce, peněz a nervů," řekl Boura Korzu. Jak dále uvedl, nemíní si nechat všechno líbit. S herci a štábem se dohodl na finančním vyrovnání.

"Nabídl jsem každému třicet procent z částky, kterou požadovali za odehraná představení. Všichni, až na tři, souhlasili a rozešli jsme se v dobrém. S Braněm Polákem, Milanem Fialou a Rudou z Ostravy jsme se nedohodli a situaci budeme řešit. Chci ale zdůraznit, že režie, herci i štáb se na nezdaru Naháčů podepsali minimální měrou. Ostuda za špatně odvedenou práci padá na hlavu dodavatele technologií," dodal Slávek Boura.

O tom, že si nemíní vše nechat jen tak líbit, svědčí fakt, že se bude s firmou, která dodala IT technologie, soudit. Podle něj jde o částku 1,5 milionu korun, kterou tvoří jen pokuty vycházející ze smlouvy. A nezůstane u jedné žaloby. Boura se chce soudit mimo jiné i za poškození dobrého jména.

Naháči ovšem v propadlišti dějin neskončí. Už teď chystá autor jinou verzi s fungl novým obsazením, režií i štábem. Obnovená premiéra by měla proběhnout pravděpodobně už letos po prázdninách.





ČTĚTE TAKÉ:
Eliška Bučková: Po třech měsících se výsledek dostavil – shodila jsem devět kilogramů.






ČTĚTE TAKÉ:
Bez make-upu už chodit ven nemůžu, přiznává Markéta Častvaj

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…