Obyčejné české jídlo, které je snadné a všichni se po něm můžeme utlouct! Bramboráky se dají připravit hned na několik způsobů, třeba ze sladkých batátů nebo můžete do bramborové směsi přidat kousek slaniny.
Klasický bramborák
Známý a obyčejný, ale dozlatova smažený bramborák s křupavou kůrkou, který provoní vaši kuchyň a všechny nasytí, přitom ani nezabere tolik času. Recept na klasický bramborák najdete zde.
Batátové bramboráky
Nedávno se na našem trhu objevily sladké brambory, batáty, tak pokud chcete zkusit něco nového s nasládlou chutí, batátové bramboráky jsou jasná volba. Recept na batátové bramboráky najdete zde.
Bramborák z chleba
Křupavý bramborák z chleba? Proč ne, bramboráky jsou syté a nemusíte trávit den strouháním brambor. Recept na bramboráky z chleba najdete zde.
F.O.O.D.
1. listopadu 2021
Bramboráky se slaninou
K našim typickým bramborákům přidáme ještě něco, co máme rádi, slaninu. Slanina provoní celý bramborák uzenou masovou chutí, do které si s radostí kousnete. Recept na bramborák se slaninou najdete zde.
„Řepáky“: bramboráky z červené řepy
Příjemnou změnou jsou „bramboráky“ z červené řepy, nejenže mají pěknou barvu, ale jsou i o něco zdravější než brambory. Recept na řepáky najdete zde.
VIDEO: Udělejte si o něco zdravější bramboráky.