Časopis Dieta vyhlásí vítěze 7 statečných/Hubneme do plavek

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Vydavatelství Mladá fronta a časopis Dieta z divize Časopisy připravily soutěž 7 statečných/Hubneme do plavek, jejíž finále vyvrcholí v areálu Žluté lázně, Praha 4, v neděli 14. července 2013 od 13.00 hodin.

S časopisem Dieta hublo od ledna pod dohledem odborníků sedm odvážných čtenářek už poosmé. Tentokrát pod vedením šéfredaktorky Petry Lamschové, výživové poradkyně Jany Vašákové a výživového specialisty Petra Havlíčka. Soutěžící podstoupily komplexní vyšetření v centru Vittore, absolvovaly přednášky na téma správné vaření a cvičení. Od partnerů akce obdržely x box a power plate pro domácí použití po dobu hubnutí s časopisem Dieta. Držely se stravovacího plánu a doporučených pohybových aktivit. Nakonec soutěžící čekala i celková proměna a profesionální focení.

Hlavním programem červencové akce je vyhlášení výsledků soutěže 7 statečných/Hubneme do plavek. Vyhlášení vítěze předchází soutěže o uvaření nejlepšího dietního menu, vystoupení afrofitness, cvičení piloxing, soutěž ve výdrži v jízdě na rotopedu. Po vyhlášení všech výsledků následuje tombola. Doprovodný program nabízí volejbalový turnaj, jízdu v dračích lodích, bosu, power plate, x box a další cvičení pod dohledem zkušených trenérů. Garantem akce jsou odborníci Petra Lamschová, Jana Vašáková a Petr Havlíček.

Den plný zábavy a soutěží v Žlutých lázních moderuje Hanka Kynychová. Akce se koná ve spolupráci s TV Metropol. Více informací naleznete na: www.fitweb.cz/sedm-statecnych/velke-finale

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…