Chcete mít štíhlý pas? Pijte mléko!

Lidé se často vyhýbají mléku a mléčným výrobkům, protože si myslí, že se po mléce tloustne. Tak tomu ale není! Nejnovější studie prokazují, že konzumace mléka a mléčných výrobků podporuje úbytek tuku především v oblasti pasu!!

Výsledky vědeckého výzkumu naznačují, že lidé konzumující mléko a mléčné výrobky mají větší pravděpodobnost být štíhlí než lidé, kteří tyto výrobky nekonzumují. Lidé se často vyhýbají mléku a mléčným výrobkům, protože si myslí, že se po mléce tloustne. Tak tomu ale není!

Vysoký příjem vápníku, tedy mléka, jako součást stravy s kontrolovaným příjmem kalorií přispívá k úbytku tělesné hmotnosti, neboť vápník podporuje nejen stavbu kostí, ale také pomáhá štěpit tělesné tuky!

Nejnovější studie dokonce prokazují, že konzumace mléka a mléčných výrobků podporuje úbytek tuku především v oblasti pasu!!

Vápník obsažený v mléce a mléčných výrobcích zjevně přispívá k hubnutí, ale není jediný, který coby součást mléčných výrobků v tomto ohledu pomáhá. K hubnutí totiž přispívají i jiné látky přirozeně obsažené v mléce a mléčných výrobcích, mimo jiné syrovátkové bílkoviny, konjugovaní kyselina linoleová, rozvětvené řetězové aminokyseliny či sfingolipidy.

Mléko navíc prospívá našemu organismu i v dalších oblastech jako jsou zuby, kosti, svaly, nervy, pleť, imunita a energie.

Ideální volbou je trvanlivé mléko v kartonových obalech firmy Tetra Pak. Je bezpečně ošetřené, neobsahuje konzervanty a je tedy čistě přírodní.

Více o mléce a konzervantech v nápojích na http://www.bezkonzervantu.cz>www.bezkonzervantu.cz

Doporučujeme

Články odjinud