Crazy studio pro vaši pohodu

| Autor: Dana Švigová | Rubrika: Zdraví

Pokud se cítíte unavené, nemáte na sebe čas, máte zdravotní nebo psychické problémy, pak doporučuji navštívit studio plné vůní, barev a pohody v Praze 8 Thámově ulici. Setkáte se zde s příjemnými lidmi, kteří vám pomohou zlepšit náladu i váš vzhled.

Crazy studio pro vaši pohodu


Pokud
se cítíte unavené, nemáte na sebe čas, máte zdravotní nebo psychické
problémy, pak doporučuji navštívit studio plné vůní, barev a pohody v
Praze 8 Thámově ulici. Setkáte se zde s příjemnými lidmi, kteří vám
pomohou zlepšit náladu i váš vzhled.


Už samotný vstup do studia vás naladí na správnou strunu, barevně příjemné
prostředí vás naprosto uvolní a získáte dojem, že o vás bude dobře
postaráno. Crazy studio nabízí aromaterapeutické masáže, dále kosmetiku,
péči o nehty a solárium.


Aromaterapeutické relaxační masáže - masáž zad a šíje nebo celková
masáž. Provádí je milá a usměvavá paní Pavlína Šalamounová, která na
Dámě vede aromaterapeutickou poradnu.


Masáž zad a šíje trvá přibližně 30 minut a stojí 190,- Kč. Při
celkové masáži se masírují záda, zadní i přední strana nohou, břicho
(pouze pokud si to klient přeje - ne každému je totiž příjemné nechat si
sahat na břicho), hrudník, dekolt, obličej a vlasová část hlavy. Celková
masáž trvá 1 - 2 hodiny a stojí 490,- Kč. Každé masáži předchází asi
20 minut trvající rozhovor, na základě kterého se připraví nejvhodnější
směs silic. A pak už můžete jenom relaxovat�


Objednat se můžete na Dámě v aromaterapeutické poradně nebo na telefon.čísle
0607/81 51 60.


Autor: Dana Švigová

Zdroj: Crazy studio

















Pavlína Šalamounová a její pomocníci -
esence
Dopřejte si kromě relaxační masáže i
relaxaci na kosmetickém lůžku
Z Crazy studia můžete odejít i s upravenými
nehty.



 


Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…