Darujte letos k Vánocům thajskou masáž

Darujte letos k Vánocům thajskou masáž

Život je krásný, když na vás někdo myslí… nebo když vy myslíte na někoho. Dárkové certifikáty thajských masáží Sabai jsou skvělou šancí ukázat vašim blízkým, jak moc vám na nich záleží. A navíc je to tak příjemné…

Thajská masáž spočívá v působení síly na tlakové body, uvolňuje svaly, klouby, šlachy a chodidla, natahuje páteř a přináší tělu celkové fyzické a psychické uvolnění. Na rozdíl od švédské masáže, která se soustředí na konkrétní problémové partie, thajská masáž nabízí celkovou relaxaci, uvolnění mysli a navození pocitu harmonie těla a duše. Nesoustředí se na tělo jako anatomický objekt, ale pohlíží na něj jako na složitou souhru toku energií.
Kouzlo originálních thajských masáží spočívá nejen v náročné technice, kterou mají Thajky zažitou od mládí, ale především v celkovém vnímání těla a ducha. Masérka stlačuje určité body, čímž podporuje proud energie v té které dráze a uvolňuje bloky, které mohou být příčinou nemoci či bolesti. Používá při masáži palce, dlaně, lokty, kolena a chodidla. Šetrným protlačováním energetických center a protahováním se energie rozproudí po celém organismu.
 

Velmi často se thajská masáž využívá jako pravidelná prevence a ochrana zdraví. Odstraňuje pocit únavy nebo napětí, stimuluje krevní a lymfatický oběh, uvolňuje toxiny ze svalů, tkání a kloubů, posiluje nervový systém, klidní mysl a navozuje pocit harmonie.
Centra thajských masáží Sabai patřila k prvním zařízením svého druhu u nás, své zákazníky tudíž dobře znají a dokáží služby ušít na míru jejich potřebám. Komfortní zázemí a interiér podtrhující jedinečnou atmosféru, je v centrech Sabai samozřejmostí. Široké spektrum typů masáží uspokojí všechny generace. Nebojte se zeptat a nechat si poradit, která masáž je vhodná pro vaše rodiče, která zas pro vašeho partnera. Sabai, kromě tradičních thajských masáží doplněných originálními thajskými bylinnými balíčky a nejkvalitnějšími panenskými oleji, nabízí i trendové masáže a spojuje thajské masáže s anti-age produkty, které zajisté potěší nejen ženy. Klient má k dispozici vše potřebné, může vybírat z různě barevně tónovaných místností vybavených originálním thajským nábytkem, snít při uklidňujících tónech a vůních. Komfortní zázemí a interiér podtrhující jedinečnou atmosféru, je v centrech Sabai samozřejmostí.
Pokud vám záleží na zdraví a duševní pohodě vašich blízkých, kupte jim dárkový poukaz na thajskou masáž, která nejen potěší, ale také pomůže.

Zdroj: 2media

Doporučujeme

Články odjinud