Dieta z New Yorku

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Tato dieta je poněkud drsná a bude při ní možná ale i trpět, ale pro někoho to možná stojí za to. Dá se při ní totiž zhubnout osm kilogramů za dva týdny. Je založena na výživovém plánu sestaveném přímo pro vás v kombinaci s intenzivním fitness tréninkem.

Za prvé musí při této dietě zmizet z vašeho jídelníčku uhlohydráty (cukr, těstoviny, rýže a chléb) a na místo nich přijde zelenina, salát, libové maso, míchané vejce (ale pouze z bílků) a proteinové koktaily. Váš den by při této dietě vypadal asi takto. Ráno po snídani (míchaná vejce pouze z bílků) byste šla hned cvičit. Ranní cvičení totiž výborně aktivuje v těle spalování tuků a urychluje látkovou výměnu. Potit se budete při cardio cvičení (zvýšená tepová frekvence likviduje tuk v těle a mění ho na energii), posilovacích cvikách a žabácích (ano, jsou to žabáci, které jste možná nenáviděla ve škole při tělocviku). Poté si můžete dopřát oběd, například čínskou zeleninovou pánev s krůtou, a vrhnout se opět do cvičení. A večer? nemáte chuť na zázvorovo-mrkvovou polévku? Pozor ale, že byste si ji měla naservírovat před devatenáctou hodinou! Pak už se musíte všemu jídlu vyhnout.

Při této dietě vyměňte kávu za zelený čaj. Pomůže překonat únavu stejně jako káva a navíc urychluje látkovou výměnu včetně zažívání.
Mezi pozitiva této diety patří to, že při ní mizí tukové polštářky i centimetry kolem těla a vy jste plná energie. Důležitou věcí je, že dieta nefunguje na lenochy a odpůrce sportu.

Ze zdravotního hlediska je dieta dobrá, protože jídlo bohaté na proteiny zachovává svalstvo a zároveň redukuje tukovou tkáň.

1.Jaká slavná žena dodržuje dietu z New Yorku?
2.Pro koho je tato dieta hlavně určená?
3.Kolik kilogramů můžete během 14 dní s touto dietou shodit?

Výsledky testu a mnoho dalších rad, jak natrvalo zhubnout naleznete na http://www.doformy.cz/kviz126

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…